Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Sajtótájékoztató a helyi média szerepének növeléséről

Háncs Károly képviselő élve a nyilvánosság adta lehetőséggel, megköszönte a választók szavazatait, majd közölte: a  bizalmat munkájukkal fogják megszolgálni. Tanulva az elmúlt négy év, valamint a kampány során szerzett tapasztalatokból, gyakoribb és követhetőbb tudósítást szeretnének adni az önkormányzat tevékenységéről. Mivel a helyi médián keresztül jut el a legtöbb információ a lakossághoz, a szövetség  javaslatot tesz a képviselő-testületnek arra vonatkozóan, hogy a jövőben egyenes adásban közvetítse az üléseket a televízió. Továbbá, hogy a választók ne csak a hivatkozási számok alapján szerezzenek tudomást az előterjesztésekről, illetve a határozatokról, hanem ezek hátterét is megismerjék, a korábbiaknál lényegesen bővebb tájékoztatást szeretnének nyújtani. A szövetség szorgalmazza, hogy  ezentúl közérthetőbb formában jusson el az információ az emberekhez a települést és a környéket érintő eseményekről vagy fontosabb döntésekről. - Természetesen mi nem azt képzeljük, hogy ezt kizárólag a Fidesz-KDNP frakciója teheti meg, mert ez ugyanúgy vonatkozik a polgármester úrra és bármely más képviselőre - jegyezte meg Háncs Károly.
Beküldés dátuma: 2010. 11. 03.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.