Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

R. Kárpáti Péter színművész vendégszereplése a rábatamási falunapon

Szabó István polgármester azt fejtegette, hogy kicsit feledtetni is kell az emberekkel a programokat, hiszen évről évre nem tudnak előrukkolni újabb nagy élményt nyújtó rendezvénnyel, de arra ügyelnek, hogy minden korosztály számára legyen szórakoztató műsor. A helyiek által bemutatott produkciók előnye az olcsóságon túl, hogy fellépési lehetőséget biztosít a falubelieknek. Amennyire szerény körülményeik engedik, szívesen vendégül látják a környékből érkező látogatókat is. A település vezetője a falunapok közösséget összetartó erejéről beszélt, melyek lassan felváltják a klasszikus búcsúkat, mert utóbbiak szerinte  már szinte csak a pénzről szólnak. - Az önkormányzat, a helyi civil szervezetek - a nőegylet, a nyugdíjasklub, a sportegyesület - hozzáteszi azt, amit tud. Akik kijönnek erre a napra, élvezzék és szórakozzanak, s mégha nálunk csak kétévente van ez, akkor is elérjük, amit szeretnénk - reagált Szabó István.
A Tamási nevű települések viszont minden esztendőben megtartják találkozójukat, csak felváltva, más-más helyen. Tavaly a Baranya megyei Kistamási községben jöttek össze az érintettek, s mindez azért is érdekes, mert a rábatamásiak ott ismerkedtek meg R. Kárpáti Péter színművésszel, aki a mostani falunap sztárvendége. A Barátok közt tévésorozat Andrása civilben építésznek készült, de hamar rájött, hogy ez nem az ő világa; az amatőr színjátszócsoporttal viszont azonnal megbarátkozott. Érettségi után vett egy nagy fordulatot, és az Ybl Miklós-főiskolára felvételt nyert diák inkább segédszínésznek állt be Békéscsabára. Döntését azóta sem bánta meg, és mindent elkövet annak érdekében, hogy a képernyőn keresztül, illetve személyesen is szórakoztassa az embereket. A művész könnyű és drámai műfajban egyaránt megmérette magát pályafutása során, de a televízióban is igyekszik megfelelni a rá osztott feladatának. A sorozatbeli András csakúgy mint a civil életben, a boldogságot szeretné megtalálni. - Nagyon jó részt venni ebben a játékban, ami tulajdonképpen tükröt tart a társadalom elé - jegyezte meg R. Kárpáti Péter, aki közel az ötvenhez tehetségek kutatásával és gondozásával is foglalkozik. Szándéka szerint a kiváló képességgel rendelkező fiatalokat - szerény eszközeivel -  hozzásegíti azokhoz a lehetőségekhez, melyek számára is  megadatottak.

Beküldés dátuma: 2010. 07. 14.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.