Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Pedagógusnapi ünnepség Csornán

Elbúcsúztatták a közoktatási intézmények nyugdíjba vonuló pedagógusait, valamint munkatársait: Némethné Andorka Klára, a Széchenyi István Körzeti Általános Iskola tanára,  rajztanításban nagyszerű eredményeket ért el, tanítványait esztétikus látásmódra, térszemléletre, képzőművészeti fogékonyságra nevelte. Kiss Gézánénak, a Széchenyi István Körzeti Általános Iskola tanárának oktató-nevelő munkáját a határozott irányítás, a rend és fegyelem betartatása jellemezte. Kovács Jánosné 2003. augusztus 17-től tanított a csornai Széchenyi István Körzeti Általános Iskolában matematika és fizika tantárgyat. Osztályfőnöki teendőit lelkiismeretesen végezte, pályaválasztási felelősként rengeteg segítséget nyújtott a hozzá forduló szülőknek és tanulóknak. Hatejer Ferencnét, a Csornai Általános és Művészeti Iskola, Óvoda személyzeti munkatársa munkaügyi-személyzeti előadóként közel 250 fő közalkalmazott személyügyi anyagát kezelte. Csupor Jánosné, a Csornai Általános és Művészeti Iskola, Óvoda - Napközi Otthonos Óvodájának óvodapedagógusa munkájára igényes, nagy empatikus készséggel megáldott pedagógus. Személyiségéből fakadóan mindig felkarolta a hátrányos helyzetű, ingerszegény környezetből jött gyermekeket. Horváth Endréné, a Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium igazgatóhelyettese kémiát tanító tanárként sokat tett azért, hogy diákjai a kémiát ne csak mint tantárgyat, hanem a tudományt is megismerjék meg. Biztos pont volt az iskola életében, szervezőkészsége  hiányozni fog iskolájának.  Köteles Istvánné, a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium takarítója munkáját mindvégig lelkiismeretesen, gondosan végezte. Czinder Antalné, a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium takarítója jó kapcsolatot alakított ki munkatársaival és a tanulókkal. Gábor Ferenc, a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium raktárosa az iskolában és a tangazdaságban nem csak a raktárosi feladatokat látta el, hanem a karbantartási és javítási munkákat is elvégezte. Kópházi Emilné, a Csornai Arany János Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Központ és Nevelési Tanácsadó portása mindenkit megtisztelt figyelmével, precizitás és alaposság jellemezte. Dombos Dénes, a Kossuth Lajos Szakiskola tanára mindig azt tartotta szem előtt, hogy tanítványai az elméleti és a gyakorlati ismereteket minél eredményesebben elsajátítsák és megfelelően alkalmazni is tudják. Nagy Jánosné, a Kossuth Lajos Szakiskola takarítója munkáját mindig pontosan és lelkiismeretesen végezte, arra törekedett, hogy tiszta, rendezett környezet fogadja az iskolába érkező tanulókat.
Beküldés dátuma: 2011. 06. 29.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.