Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Pedagógusnapi ünnepség Csornán

Elbúcsúztatták a közoktatási intézmények nyugdíjba vonuló pedagógusait, valamint munkatársait: Némethné Andorka Klára, a Széchenyi István Körzeti Általános Iskola tanára,  rajztanításban nagyszerű eredményeket ért el, tanítványait esztétikus látásmódra, térszemléletre, képzőművészeti fogékonyságra nevelte. Kiss Gézánénak, a Széchenyi István Körzeti Általános Iskola tanárának oktató-nevelő munkáját a határozott irányítás, a rend és fegyelem betartatása jellemezte. Kovács Jánosné 2003. augusztus 17-től tanított a csornai Széchenyi István Körzeti Általános Iskolában matematika és fizika tantárgyat. Osztályfőnöki teendőit lelkiismeretesen végezte, pályaválasztási felelősként rengeteg segítséget nyújtott a hozzá forduló szülőknek és tanulóknak. Hatejer Ferencnét, a Csornai Általános és Művészeti Iskola, Óvoda személyzeti munkatársa munkaügyi-személyzeti előadóként közel 250 fő közalkalmazott személyügyi anyagát kezelte. Csupor Jánosné, a Csornai Általános és Művészeti Iskola, Óvoda - Napközi Otthonos Óvodájának óvodapedagógusa munkájára igényes, nagy empatikus készséggel megáldott pedagógus. Személyiségéből fakadóan mindig felkarolta a hátrányos helyzetű, ingerszegény környezetből jött gyermekeket. Horváth Endréné, a Hunyadi János Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium igazgatóhelyettese kémiát tanító tanárként sokat tett azért, hogy diákjai a kémiát ne csak mint tantárgyat, hanem a tudományt is megismerjék meg. Biztos pont volt az iskola életében, szervezőkészsége  hiányozni fog iskolájának.  Köteles Istvánné, a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium takarítója munkáját mindvégig lelkiismeretesen, gondosan végezte. Czinder Antalné, a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium takarítója jó kapcsolatot alakított ki munkatársaival és a tanulókkal. Gábor Ferenc, a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium raktárosa az iskolában és a tangazdaságban nem csak a raktárosi feladatokat látta el, hanem a karbantartási és javítási munkákat is elvégezte. Kópházi Emilné, a Csornai Arany János Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Központ és Nevelési Tanácsadó portása mindenkit megtisztelt figyelmével, precizitás és alaposság jellemezte. Dombos Dénes, a Kossuth Lajos Szakiskola tanára mindig azt tartotta szem előtt, hogy tanítványai az elméleti és a gyakorlati ismereteket minél eredményesebben elsajátítsák és megfelelően alkalmazni is tudják. Nagy Jánosné, a Kossuth Lajos Szakiskola takarítója munkáját mindig pontosan és lelkiismeretesen végezte, arra törekedett, hogy tiszta, rendezett környezet fogadja az iskolába érkező tanulókat.
Beküldés dátuma: 2011. 06. 29.

Kapcsolódó hírek

 • Csökkenthető a jégkár mértéke

  Erős vidék címmel az országos jégkármérséklő rendszerről tartott tájékoztatót nemrég a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győrben.

További hírek

 • Csökkenthető a jégkár mértéke

  Erős vidék címmel az országos jégkármérséklő rendszerről tartott tájékoztatót nemrég a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győrben.

 • Hűtőház alapkőletétele Csornán

  Hazánk egyik „éléskamrájában”, a Rábaközben működő mezőgazdasági vállalkozások munkájának gyümölcsét szerte az országban élvezik az emberek, ezért a Kormányzat kiemelt feladatának tekinti az élelmiszer ágazattal összefüggő cégek fejlesztését.

 • Tisztelet a falu legidősebb lakóinak

  A nagyszülők a családon belül hatalmas támogatást jelentenek az unokák nevelésében. A mindennapok során nemcsak a betűvetés elsajátításában segédkeznek, hanem példájukon keresztül megmutatják, mit jelent a hit ereje, amely átlendíthet a nehézségeken.

 • Szoboravató a reformáció 500. évfordulóján

  Isten igéje nélkül nincs élet – hangzott a Lutheri reformáció 500. évfordulója alkalmából rendezett hálaadó istentiszteleten.

 • „Megújuló Magyarországért” dolgozik az LMP

  Amikor az LMP arról beszél, hogy új rendszerváltásra lenne szükség, nemcsak arra gondolnak, hogy máshogy kellenne állni a gazdaságpolitikához, az oktatáshoz, az egészségügyhöz, hanem szerintük olyan politikusokra lenne szükség, akik nem tévesztik szem elől, hogy mi az igazi feladatuk a közéletben.