Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Pártfüggetlen gondolkodással jut előre a város

Az elmúlt félév komoly tanulási időszak  volt Budai Imre számára, de szerencsére olyan emberek segítették ebben, mint Hámori György polgármester, Németh Csóka Gábor alpolgármester, valamint elődje, Kóczán Zoltán. A tavalyi helyhatósági választások óta alpolgármesteri teendőket ellátó Budai Imre munkáját a hivatal dolgozói szaktudásukkal erősítik.
A városüzemeltetéssel összefüggő feladatok mellett sok egyéb apró-cseprő üggyel is foglalkozik az alpolgármester, de a folyamatban lévő jelentősebb ügyek közt említette a volt járásbíróság épületének felújítását, a Kis-Rába-híd korszerűsítésében való közreműködést, és az előkészítés alatt lévő nagyobb projekteket. Az utakkal, járdákkal, az árkok karbantartásával kapcsolatos lakossági észrevételek, panaszok zöme Budai Imre szerint jogos, ezért az önkormányzat anyagi lehetőségeihez mérten igyekszik  eleget tenni. Nagy figyelmet fordítanak a megkezdett beruházásokra, és reményeik szerint még az idén, pályázati forrásból elindul a városközpont felújítása, valamint a határon átnyúló projekt keretében tervezett kerékpárút. - Úgy érzem, hogy elfogadtak a település tisztségviselői és a polgármesteri hivatal dolgozói - fogalmazott Budai Imre -, majd hozzátette: Pártoktól függetlenül mindenki Kapuvár érdekeit nézi, s ennek a jövőben is így kell folytatódni, mert csak így jut előre a város.
Beküldés dátuma: 2011. 04. 13.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.