Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Pártfüggetlen gondolkodással jut előre a város

Az elmúlt félév komoly tanulási időszak  volt Budai Imre számára, de szerencsére olyan emberek segítették ebben, mint Hámori György polgármester, Németh Csóka Gábor alpolgármester, valamint elődje, Kóczán Zoltán. A tavalyi helyhatósági választások óta alpolgármesteri teendőket ellátó Budai Imre munkáját a hivatal dolgozói szaktudásukkal erősítik.
A városüzemeltetéssel összefüggő feladatok mellett sok egyéb apró-cseprő üggyel is foglalkozik az alpolgármester, de a folyamatban lévő jelentősebb ügyek közt említette a volt járásbíróság épületének felújítását, a Kis-Rába-híd korszerűsítésében való közreműködést, és az előkészítés alatt lévő nagyobb projekteket. Az utakkal, járdákkal, az árkok karbantartásával kapcsolatos lakossági észrevételek, panaszok zöme Budai Imre szerint jogos, ezért az önkormányzat anyagi lehetőségeihez mérten igyekszik  eleget tenni. Nagy figyelmet fordítanak a megkezdett beruházásokra, és reményeik szerint még az idén, pályázati forrásból elindul a városközpont felújítása, valamint a határon átnyúló projekt keretében tervezett kerékpárút. - Úgy érzem, hogy elfogadtak a település tisztségviselői és a polgármesteri hivatal dolgozói - fogalmazott Budai Imre -, majd hozzátette: Pártoktól függetlenül mindenki Kapuvár érdekeit nézi, s ennek a jövőben is így kell folytatódni, mert csak így jut előre a város.
Beküldés dátuma: 2011. 04. 13.

Kapcsolódó hírek

 • Csökkenthető a jégkár mértéke

  Erős vidék címmel az országos jégkármérséklő rendszerről tartott tájékoztatót nemrég a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győrben.

További hírek

 • Csökkenthető a jégkár mértéke

  Erős vidék címmel az országos jégkármérséklő rendszerről tartott tájékoztatót nemrég a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győrben.

 • Hűtőház alapkőletétele Csornán

  Hazánk egyik „éléskamrájában”, a Rábaközben működő mezőgazdasági vállalkozások munkájának gyümölcsét szerte az országban élvezik az emberek, ezért a Kormányzat kiemelt feladatának tekinti az élelmiszer ágazattal összefüggő cégek fejlesztését.

 • Tisztelet a falu legidősebb lakóinak

  A nagyszülők a családon belül hatalmas támogatást jelentenek az unokák nevelésében. A mindennapok során nemcsak a betűvetés elsajátításában segédkeznek, hanem példájukon keresztül megmutatják, mit jelent a hit ereje, amely átlendíthet a nehézségeken.

 • Szoboravató a reformáció 500. évfordulóján

  Isten igéje nélkül nincs élet – hangzott a Lutheri reformáció 500. évfordulója alkalmából rendezett hálaadó istentiszteleten.

 • „Megújuló Magyarországért” dolgozik az LMP

  Amikor az LMP arról beszél, hogy új rendszerváltásra lenne szükség, nemcsak arra gondolnak, hogy máshogy kellenne állni a gazdaságpolitikához, az oktatáshoz, az egészségügyhöz, hanem szerintük olyan politikusokra lenne szükség, akik nem tévesztik szem elől, hogy mi az igazi feladatuk a közéletben.