Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Nyolcadik helyen a beledi labdarúgócsapat

A Beledi Sportegyesület labdarúgó szakosztályának vezetője egyre nagyobb összefogást érez a játékosok és a szurkolók részéről, amit még a nagyobb települések csapatairól sem lehet mindig elmondani.

Beledi Sportegyesület idén tavasszal határozott céllal kezdte meg a labdarúgó idényt: a csapat mindenképpen őrizze meg megyei első osztályú helyezését. Csordás Csaba edző igazolását követően kutatták fel az új játékosokat a hiányzó posztokra. A felkészülés korán, már január közepén megkezdődött. Kovács Béla a következőképpen vélekedik a tavaszi bajnokságról: – Dupla annyi pontot szereztünk, mint az ősszel, több gólt értünk el, játékunk közönségszórakoztatóbb lett, és élvezhettük a nézők támogatását. A szakosztályvezető egyik legjobb mérkőzésnek nevezte a Jánossomorja elleni utolsó fordulót.
Kovács Béla kijelentette: a megyei első osztályú bajnokságban elért nyolcadik helyezéssel és a csapat szereplésével egyaránt elégedettek lehetnek. Az edző elvárásai maximálisan teljesültek. Az ellenfelek közül a legjobbak messze elhúztak a többiektől, a középmezőny kiegyenlített teljesítményt mutatott, és talán a tabella alján szereplő csapatok voltak valamivel gyengébbek – véleményezte a többi egyesületet belediek vezetője.
Az augusztus első-második hetében induló őszi bajnokságra való felkészülés egy júliusi kupamérkőzéssel kezdődik. A belediek már megkezdték a tárgyalásokat arról, hogy melyik csapattal játsszák a felkészülési meccseket. Arra számítanak, hogy a közeli mérkőzéseket egyre több néző látogatja meg.

Beküldés dátuma: 2018. 06. 27.

Kapcsolódó hírek

 • Élményekben gazdag szünidő

  Beledben évről évre több nyári tábort szerveznek az iskolásoknak. Legutóbb az egyesített szociális központ turnusán részt vevő gyerekekkel beszélgettünk nyári élményeikről.

További hírek

 • Élményekben gazdag szünidő

  Beledben évről évre több nyári tábort szerveznek az iskolásoknak. Legutóbb az egyesített szociális központ turnusán részt vevő gyerekekkel beszélgettünk nyári élményeikről.

 • Negyven éve szolgálja a híveket

  Radó Tamás régóta bejáratos a templomokba, hiszen kántor édesanyja babakocsival tolta be a szent hely valamelyikébe.

 • Ágyúszó és fegyverropogás Kapuváron

  Harmadik alkalommal került megrendezésre a Kapu-Vára Fesztivál, melybe új színt, illetve ízeket hozott a Kapu Vári Bogrács Mustra.

 • Táborozó gyerekek Csornán

  A Csornai Szociális és Gyermekjóléti Központ sikeresen indult az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány pályázatán.

 • Az olvasók friss irodalomra vágynak

  – A könyvtárak a mai világban az egyes területek fejlesztésén túl arra törekednek, hogy a közvetlen könyvtárhasználatba ne következzen be nagy visszaesés – fogalmazott a beledi intézmény vezetője, aki szerint jelen viszonyok között mindez komoly erőfeszítést jelent.