Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Nyolcadik helyen a beledi labdarúgócsapat

A Beledi Sportegyesület labdarúgó szakosztályának vezetője egyre nagyobb összefogást érez a játékosok és a szurkolók részéről, amit még a nagyobb települések csapatairól sem lehet mindig elmondani.

Beledi Sportegyesület idén tavasszal határozott céllal kezdte meg a labdarúgó idényt: a csapat mindenképpen őrizze meg megyei első osztályú helyezését. Csordás Csaba edző igazolását követően kutatták fel az új játékosokat a hiányzó posztokra. A felkészülés korán, már január közepén megkezdődött. Kovács Béla a következőképpen vélekedik a tavaszi bajnokságról: – Dupla annyi pontot szereztünk, mint az ősszel, több gólt értünk el, játékunk közönségszórakoztatóbb lett, és élvezhettük a nézők támogatását. A szakosztályvezető egyik legjobb mérkőzésnek nevezte a Jánossomorja elleni utolsó fordulót.
Kovács Béla kijelentette: a megyei első osztályú bajnokságban elért nyolcadik helyezéssel és a csapat szereplésével egyaránt elégedettek lehetnek. Az edző elvárásai maximálisan teljesültek. Az ellenfelek közül a legjobbak messze elhúztak a többiektől, a középmezőny kiegyenlített teljesítményt mutatott, és talán a tabella alján szereplő csapatok voltak valamivel gyengébbek – véleményezte a többi egyesületet belediek vezetője.
Az augusztus első-második hetében induló őszi bajnokságra való felkészülés egy júliusi kupamérkőzéssel kezdődik. A belediek már megkezdték a tárgyalásokat arról, hogy melyik csapattal játsszák a felkészülési meccseket. Arra számítanak, hogy a közeli mérkőzéseket egyre több néző látogatja meg.

Beküldés dátuma: 2018. 06. 27.

Kapcsolódó hírek

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.