Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Nyári szünet a tánciskolában

A jelenleg kétszáztíz beiratkozott növendékkel működő Timaffy László Művészetoktatási Intézmény diákjai ugyancsak mozgalmas esztendőt tudnak maguk mögött. Az állandó programok (pl. karácsonyi műsor, idősek napi fellépés), mellett fesztiválok és tanulmányi versenyek színesítették a táncosok mindennapjait. A negyedik-ötödik osztályosok olyan szépen szerepeltek a felmenő rendszerű Örökség Közép-Magyarországi Regionális Gyermek Néptánc Fesztiválon, hogy az országos versenyre szóló ajánlást is átvehették a zsűritől – mondta Dorultánné Lengyel Ágnes táncpedagógus.

Beküldés dátuma: 2011. 07. 06.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.