Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Nyári szünet a tánciskolában

A jelenleg kétszáztíz beiratkozott növendékkel működő Timaffy László Művészetoktatási Intézmény diákjai ugyancsak mozgalmas esztendőt tudnak maguk mögött. Az állandó programok (pl. karácsonyi műsor, idősek napi fellépés), mellett fesztiválok és tanulmányi versenyek színesítették a táncosok mindennapjait. A negyedik-ötödik osztályosok olyan szépen szerepeltek a felmenő rendszerű Örökség Közép-Magyarországi Regionális Gyermek Néptánc Fesztiválon, hogy az országos versenyre szóló ajánlást is átvehették a zsűritől – mondta Dorultánné Lengyel Ágnes táncpedagógus.

Beküldés dátuma: 2011. 07. 06.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.