Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Nagy gólok és kapások, egyelőre ezek motiválják a széchenyis diákot

A jobb szélső csatár szeretne bekerülni a válogatottba, a heti három edzésen pedig erőnléti és technikai képességeit fejleszti. Szüksége is van mindkettőre, hiszen csapata rendszeresen benevez a megyei bajnokságokra, és részt vesznek a szlovákiai és ausztriai tornákon is. András szerint ezek a rangadók szervezetten zajlanak, és jobbnál jobb csapatok fociznak egymással. A 2009-es, Fonyódligeten rendezett négynapos országos versenyen a kapuvári futballisták harmadik helyezést értek el. A kapuvári iskolás a sportrelikviákon kívül előszeretettel gyűjti a horgászfelszereléseket is. Apukája ismertette meg a hobbival, de néha édesanyjával megy ki pecázni. Andris eddigi rekordja egy 14 kilogrammos tokhal és egy majdnem ugyanekkora súlyú ponty. Az időjárás nem mindig kegyes hozzájuk, mert néha nagyon fúj a szél, de a tanuló ettől függetlenül szeret a szabadban tartózkodni. András nemrég komoly horgászcuccot kapott, amellyel akár pontyot és amúrt is foghat.
A bojlis bot ráadásul nem olcsó mulatság, ezért nagyon meg kell becsülnie, de beszélgetőtársunk egyelőre úgysem vágyik többre. A fiú gyűjteményében  csukázásra alkalmas gumihalak is megtalálhatók. Nem minden horgász szereti a halat, mármint megenni, de a hatodikas széchenyis tanuló azok közé tartozik, akik szívesen elfogyasztják a kifogott pikkelyest, de Zentai András a legtöbbször megkegyelmez áldozatának, és visszaengedi a tóba.
Mit szeretne még kipróbálni a kapuvári hobbista? A tengeren nagy halakat kifogni - árulta el óhaját András. Beküldés dátuma: 2010. 11. 17.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.