Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Műsorokkal örvendeztetik meg egymást

Hegedüs Oszkár és felesége, Anikó a rendezvényt a Rába nevet viselő megyei községek elsősorban nyugdíjas lakói részére találták ki. Idén Rábakecölben tartották meg a Rába-partiak partiját, amelyen a kultúrcsoportok vezetői és tagjai az őket segítő szervezetek, továbbá a képviselt települések polgármesterei vettek részt. A mostani házigazda település vállalkozó szellemű lakossága először a 2008-as rábacsécsényi találkozóra ment el, s mint Tuba Erik mondta, amilyen gyorsan megszokták az évről évre visszatérő rendezvényt, legalább olyan hamar meg is kedvelték, ezért örömmel jelölték be a naptáron a soron következő dátumot. A településeknek presztízst jelent a partira való felkészülés, hisz nem mindegy, hogy milyen műsorral lepik meg barátaikat. Valamennyi résztvevőnek fontos az a néhány együtt töltött felhőtlen óra, amit a  népi hagyományok felelevenítésére szánnak.
Beküldés dátuma: 2012. 09. 26.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.