Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Munkájukkal kivívták az elismerést

Licskai Lászlónak nagyon sokat jelent a kitüntetés. Hálásan köszönte családjának, valamint barátainak, hogy támogatták őt hosszú pályafutása alatt. Az egykori igazolt labdarúgó a ’80-as évek közepétől a Kapuvári Körzeti Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának tagjaként tevékenykedett, 1990-től pedig – kisebb megszakításokkal – a KSE munkatársa: korábban technikai vezetői, ügyvezető elnöki pozíciókat töltött be, jelenleg pedig szakosztályvezetőként veszi ki a részét a munkából. Mindig fontosnak tartotta a fiatal, elhivatott labdarúgók felkarolását. Az egyesületnél eltöltött több mint 20 éves tevékenységével hozzájárult a csapatok kiváló eredményeihez.A kapuvári képviselő-testület tagja a jövőben is szeretne részt venni a Kapuvári Sportegyesület szakmai munkájában.
A hivatásos szolgálatát 1991 decemberében megkezdő Kiss Zoltán rendőrkapitány rendészeti tagozaton belül megszerzett elismerését megtiszteltetésnek tekinti. A Kapuvári Rendőrkapitányság vezetője megköszönte a javaslattevőknek, hogy felterjesztették a rangos díjra, valamint a közgyűlés tagjainak a pozitív elbírálást. Kollégái több éve végzett precíz munkájukkal szintén hozzájárultak a megyei kitüntetéséhez, ezért nekik is hálával tartozik. Élettapasztalatát, kiváló parancsnoki adottságait, széles körű szakmai ismereteit munkatársai is elismerik. Felettesei elvárásainak hozzáértéssel, példamutató akaraterővel és emberséggel tesz eleget. Reméli, hogy megszolgálta a kiemelt figyelmet, s  az elvárások maximális betartása mellett ezután is igyekszik a jó eredményeket megtartására. Az önkormányzatokkal együttműködve számukra nagyon fontos a lakosság biztonságérzetének növelése úgy, hogy erősödjön az egyenruhásokba vetett bizalom.
Beküldés dátuma: 2013. 06. 19.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Egy éve alakult újjá Kapuvár Város Fúvószenekara

  Az előrevivő céloknak megtartó ereje lehet egy amatőr csapat életében – mondta Kőszegi-Németh József.

 • Import helyett magyar hagyma kerüljön a boltokba

  Családi János a zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozó rábaközi gazdák jelenlegi helyzetét elemezte, de azt is elmondta, hogy milyen jövő várható az ágazatban.

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.