Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Mozgalmasan telt a kapuvári gyermeknap

A Nyitott Kapu-Vár Térségi Szociális Szolgáltató Központ nyolcadik éve szervezi a városi gyermeknapot, s hogy milyen programkínálattal állnak az ünnepeltek elé, elsősorban az anyagiak határozzák meg. A város civil szervezeteinek bevonása mellett kérik a magánszemélyek támogatását is – mondta Gulyásné Garab Mária intézményvezető, de az évek során egyre színvonalasabb és látványosabb gyermeknapot tudnak szervezni. A szervezők célja, hogy a kicsiktől a kamaszokig minden korcsoport megtalálja a maga számára érdekes elfoglaltságot, mely a családoknak plusz költséget nem jelenthet, ezért  a programok ingyenesek. A játszóházban kézügyességet igénylő feladatokkal szórakoztatják a gyerekeket, de szinte minden alkalommal beiktatják a mozgásos elemeket is. Segítségükre vannak a Kapuvári Lóbarátok Köre tagjai, a hanyi íjászok és a Montanus kutyaiskola munkatársai. – Nagyon örülök annak, hogy ebben az évben a város valamennyi közoktatási intézménye, illetve művészeti csoportja fellépett a rendezvényünkön, ráadásul nagyon szívesen tették – fogalmazott Gulyásné Garab Mária. A Nyitott Kapu-Vár Térségi Szociális Szolgáltató Központ a szabadidő hasznos eltöltésének szervezése mellett rendezvényein hasznos információkkal segíti évről évre a gyerekeket.

Beküldés dátuma: 2012. 06. 13.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.