Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Mozgalmasan telt a kapuvári gyermeknap

A Nyitott Kapu-Vár Térségi Szociális Szolgáltató Központ nyolcadik éve szervezi a városi gyermeknapot, s hogy milyen programkínálattal állnak az ünnepeltek elé, elsősorban az anyagiak határozzák meg. A város civil szervezeteinek bevonása mellett kérik a magánszemélyek támogatását is – mondta Gulyásné Garab Mária intézményvezető, de az évek során egyre színvonalasabb és látványosabb gyermeknapot tudnak szervezni. A szervezők célja, hogy a kicsiktől a kamaszokig minden korcsoport megtalálja a maga számára érdekes elfoglaltságot, mely a családoknak plusz költséget nem jelenthet, ezért  a programok ingyenesek. A játszóházban kézügyességet igénylő feladatokkal szórakoztatják a gyerekeket, de szinte minden alkalommal beiktatják a mozgásos elemeket is. Segítségükre vannak a Kapuvári Lóbarátok Köre tagjai, a hanyi íjászok és a Montanus kutyaiskola munkatársai. – Nagyon örülök annak, hogy ebben az évben a város valamennyi közoktatási intézménye, illetve művészeti csoportja fellépett a rendezvényünkön, ráadásul nagyon szívesen tették – fogalmazott Gulyásné Garab Mária. A Nyitott Kapu-Vár Térségi Szociális Szolgáltató Központ a szabadidő hasznos eltöltésének szervezése mellett rendezvényein hasznos információkkal segíti évről évre a gyerekeket.

Beküldés dátuma: 2012. 06. 13.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Mire számíthatnak a Csukásba jelentkező diákok?

  A végzősöknek 2019. február 15-éig kell leadniuk a jelentkezési  lapokat általános iskolájukban, ahonnét a célintézményekhez továbbítják a kitöltött íveket.

 • Rómában nagyra értékelik a kapuváriak főzőtudományát

  A Rómába utazó kapuvári küldöttség igazi csapatmunkában látott neki az ebédfőzésnek. A könnyfakasztó műveletek alól sem vonhatta ki magát senki: a polgármester a többiekkel együtt  aprította a töménytelen mennyiségű hagymát.

 • 130 éves a rábapordányi tűzoltó egyesület

  Nehéz lenne számszerűsíteni az elmúlt százharminc esztendőben elvégzett tűzoltási feladatokat, de Márkus János megjegyezte, hogy szívből segítettek az embereken.

 • Megemlékezés a doni harcok áldozataira

  A 2012-ben alakult Kapuvári Bográcsos Egyesület főleg gasztronómiai programok szervezésével szerzett magának ismertséget, de nemcsak a konyhaművészetek keltették fel az érdeklődésüket.

 • Megemlékezés a doni katasztrófára

  A 2. magyar hadsereg tragédiája, a volt Szovjetunió területén, a Don folyó mellett embertelen körülmények között elhunytak emléke előtt tisztelegtek Csornán.