Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Mozgalmas éve volt a Piros Rózsa Nyugdíjasklubnak

Fennállásának 27. évfordulóját ünnepelte nemrég a hetvennél is nagyobb taglétszámmal rendelkező kónyi „Piros Rózsa” Nyugdíjasklub, mely mozgalmas esztendőt tud maga mögött. A tavalyi év programjait Horváth Tihamérné foglalta össze: A bágyogszovátiakkal nőnapoztak, május elsejére rengeteg palacsintát sütöttek, megtartották az anyák napját, nyáron Pécs környékén kirándultak, részt vettek a helyi kápolnaszentelésen és a szili aratófesztiválon. Ezenkívül felléptek a falunapon, augusztusban pedig Nyíregyházára és Debrecenbe utaztak, visszafele pedig megnézték a fővárosi tűzijátékot. Ősszel Sopronba látogattak, hogy  jelen legyenek a nemzetközi nyugdíjastalálkozón – mesélte a nyugdíjasklub vezetője.
– Szüleink, nagyszüleink mosolya és támogatása rengeteg erőt sugároz felénk. Az ő kitartásuk, szeretetük felbecsülhetetlen kincs számunkra – köszöntötte az időseket Némethné Hajzer Marietta. A jegyzőnő hozzátette: az idősek világnapjának megrendezése a fiatalok számára is rengeteg feladatot jelent. Azt a szeretetteljes magatartást és tiszteletet, amivel a szépkorúak fele fordulunk, nem befolyásolják az anyagiak. Önmagát becsüli meg az a nemzedék, mely tudja, hogy a világ nem vele kezdődött.
Beküldés dátuma: 2013. 11. 15.

Kapcsolódó hírek

  • Kerékpáros pumpapálya Kapuváron

    Kapuvár Városi Önkormányzat pályázatot nyújtott be az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ által meghirdetett Országos Bringapark Program 2022.

További hírek

DANUBIUS play