Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Minőség és megbízhatóság a Dukai Autónál

Dukai Sándornak már gyermekkorában is tetszettek a gépi berendezések és az autók, ezért határozott elképzelése volt arról, hogy milyen mesterséget válasszon. A csornai Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskolában végzett fiatal érettségi után két esztendeig az autószerelő szakmával ismerkedett. Akkoriban nagyon gyakorlatorientált volt a képzés, mert csupán havi egy-két napot töltöttek az elméleti oktatással, a többi időt pedig a műhelymunka tette ki. Tanulóéveit követően kapuvári cégeknél helyezkedett el, majd a rendszerváltáskor megkezdte önálló vállalkozását. Az 1990-es évekhez képest jelentősen megváltozott az autópark összetétele, ezért a szerelőknek is fel kellett készülniük az újszerű elvárásokra. A korszerű technológiai ismeretekre folyamatos és önálló képzéssel tehettek szert – jegyezte meg a riportalany. Elárulta, hogy sok segítségre nem számíthatott, mert ahogy megjelentek az új típusok, már javítani kellett.
Az egyállásos garázzsal indult vállalkozás amit megtermelt, azt a tulajdonos rögtön visszafordította, mert szükség volt a szerszámokra, és a későbbi műhelybővítésre is gondolnia kellett. Az egyéni vállalkozóként tevékenykedő Dukai Sándor nyolc évi kemény munka után vásárolta meg azt a telephelyet, ahol az azóta kft.-vé alakult cég ma is fogadja az ügyfeleket. A fejlődés nem állt meg a kapuvári Dukai Autónál, és a legmodernebb járművek tulajdonosait is felkészülten várják. A gondos autósok nem várják meg, amíg a jármű balesetveszélyes lesz, ezért időben jelentkeznek a szervizben.
Beküldés dátuma: 2012. 07. 03.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.