Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Minőség és megbízhatóság a Dukai Autónál

Dukai Sándornak már gyermekkorában is tetszettek a gépi berendezések és az autók, ezért határozott elképzelése volt arról, hogy milyen mesterséget válasszon. A csornai Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskolában végzett fiatal érettségi után két esztendeig az autószerelő szakmával ismerkedett. Akkoriban nagyon gyakorlatorientált volt a képzés, mert csupán havi egy-két napot töltöttek az elméleti oktatással, a többi időt pedig a műhelymunka tette ki. Tanulóéveit követően kapuvári cégeknél helyezkedett el, majd a rendszerváltáskor megkezdte önálló vállalkozását. Az 1990-es évekhez képest jelentősen megváltozott az autópark összetétele, ezért a szerelőknek is fel kellett készülniük az újszerű elvárásokra. A korszerű technológiai ismeretekre folyamatos és önálló képzéssel tehettek szert – jegyezte meg a riportalany. Elárulta, hogy sok segítségre nem számíthatott, mert ahogy megjelentek az új típusok, már javítani kellett.
Az egyállásos garázzsal indult vállalkozás amit megtermelt, azt a tulajdonos rögtön visszafordította, mert szükség volt a szerszámokra, és a későbbi műhelybővítésre is gondolnia kellett. Az egyéni vállalkozóként tevékenykedő Dukai Sándor nyolc évi kemény munka után vásárolta meg azt a telephelyet, ahol az azóta kft.-vé alakult cég ma is fogadja az ügyfeleket. A fejlődés nem állt meg a kapuvári Dukai Autónál, és a legmodernebb járművek tulajdonosait is felkészülten várják. A gondos autósok nem várják meg, amíg a jármű balesetveszélyes lesz, ezért időben jelentkeznek a szervizben.
Beküldés dátuma: 2012. 07. 03.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.