Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Minőség és megbízhatóság a Dukai Autónál

Dukai Sándornak már gyermekkorában is tetszettek a gépi berendezések és az autók, ezért határozott elképzelése volt arról, hogy milyen mesterséget válasszon. A csornai Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskolában végzett fiatal érettségi után két esztendeig az autószerelő szakmával ismerkedett. Akkoriban nagyon gyakorlatorientált volt a képzés, mert csupán havi egy-két napot töltöttek az elméleti oktatással, a többi időt pedig a műhelymunka tette ki. Tanulóéveit követően kapuvári cégeknél helyezkedett el, majd a rendszerváltáskor megkezdte önálló vállalkozását. Az 1990-es évekhez képest jelentősen megváltozott az autópark összetétele, ezért a szerelőknek is fel kellett készülniük az újszerű elvárásokra. A korszerű technológiai ismeretekre folyamatos és önálló képzéssel tehettek szert – jegyezte meg a riportalany. Elárulta, hogy sok segítségre nem számíthatott, mert ahogy megjelentek az új típusok, már javítani kellett.
Az egyállásos garázzsal indult vállalkozás amit megtermelt, azt a tulajdonos rögtön visszafordította, mert szükség volt a szerszámokra, és a későbbi műhelybővítésre is gondolnia kellett. Az egyéni vállalkozóként tevékenykedő Dukai Sándor nyolc évi kemény munka után vásárolta meg azt a telephelyet, ahol az azóta kft.-vé alakult cég ma is fogadja az ügyfeleket. A fejlődés nem állt meg a kapuvári Dukai Autónál, és a legmodernebb járművek tulajdonosait is felkészülten várják. A gondos autósok nem várják meg, amíg a jármű balesetveszélyes lesz, ezért időben jelentkeznek a szervizben.
Beküldés dátuma: 2012. 07. 03.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.