Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Minél több beledi dolgozzon helyben!

– Lehet nekünk szép parkunk, sok szép zöld területünk, ha a lakosságnak máshol kell dolgozni – jegyezte meg Bedi Ervin, aki sosem vette félvállról a testületi munkát, mert vallja, hogy csak teljes erőbedobással lehet az emberek bizalmát meghálálni.

Bedi Ervin az előző négyéves ciklusban is képviselte a belediek érdekeit. Először szokatlan volt neki a testületi felállás, de idősebb képviselő társai segítségével fél-egy év múlva átlátta az egész ügymenetet. A televíziónknak nyilatkozó fiatalember szerint a testületi munka nem merül ki azzal, hogy elolvassa az előterjesztéseket, mert a kapott anyagnak alaposan utána kell járni. Kortársai legnagyobb problémájának tartja, hogy nem tudnak elhelyezkedni Beledben, ezért máshova sodorja őket az élet. Ebből következik, hogy az önkormányzat legfontosabb feladatának tekinti a gazdaságfejlesztést és a munkahelyteremtést. Az sem lényegtelen, hogy a fiatalok hol tölthetik el szabadidejüket, hiszen mindkét diszkó bezárt korábban. A szülők nem szívesen engedik el gyerekeiket a távolabbi szórakozóhelyekre, főleg, ha hajnaltájban érkeznek haza autóval – hangzott az interjúban.
– A jövőben szeretném folytatni az eddigi munkát, valamint részt venni a pénzügyi bizottság ülésein. Remélem, hogy az elkövetkezendő öt esztendőben az eddigihez hasonló színvonalú programokat szervezünk a vicai városrészen is – mondta a képviselő. Bedi Ervin úgy véli, hogy a rendezvényekre később sem lesz több pénz, hiszen eddig is a maximumot fordították a fesztiválokra. A pünkösd jegyében tartott összejövetel viszont kimozdult a holtpontról. Sajnos az érintett korosztály eddig érdektelen volt a péntekre szervezett előadókkal szemben, ezért idén változtattak a kínálaton.

Beküldés dátuma: 2014. 11. 18.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Egy éve alakult újjá Kapuvár Város Fúvószenekara

  Az előrevivő céloknak megtartó ereje lehet egy amatőr csapat életében – mondta Kőszegi-Németh József.

 • Import helyett magyar hagyma kerüljön a boltokba

  Családi János a zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozó rábaközi gazdák jelenlegi helyzetét elemezte, de azt is elmondta, hogy milyen jövő várható az ágazatban.

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.