Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Mindenki elfoglalta magát a Széchenyi családi napján


Szabóné Varga Valéria igazgatóhelyettes kollégáival együtt úgy véli, hogy jó, ha a szülők nemcsak a hivatalos szülői értekezletek, fogadóórák alkalmával, hanem más szemszögből is betekintést nyernek az iskola, illetve a gyermekek életébe. Idén az anyukák és az apukák is kivették a részüket a munkából:  bemutatták hobbijukat, mesterségüket az érdeklődő nebulóknak, de volt, aki az egészségügyi vetélkedő szervezése körüli teendőkben hasznosította magát. A volt tanítványok közreműködésével a háztartási balesetekről tartottak előadást a kisebbeknek, a bütyköldében pedig mindenki kedve szerint kiélhette kreativitását.
Erdélyiné Orbán Gyöngyi, két széchenyis gyermek édesanyja hasznosnak tartja az ilyen jellegű rendezvényeket, melyről megjegyezte: a család kifejezés jelen esetben tágabb fogalmat jelez, melybe a szülőn és a tanulón kívül az iskola is beletartozik, hiszen a nebulók nevelésében sokan részt vesznek. A szülői munkaközösségi tag szerint ezen a napon tényleg családias hangulat uralkodik, és közelebb kerülnek egymáshoz az érintettek.
A csornai Széchenyi-iskola családi- és sportnapján az “Őrült bohócok”csapata nyerte a sportvetélkedőt.  Erlitz Rebeka diák elmondta, hogy a fizikai megterhelés után finom ebéddel pótolták az elvesztett energiát: gyros pitában, zöldségkörettel szerepelt az étlapon. A tanulók előkészítették az alapanyagokat, meghámozták a zöldségeket, de az ételek összeállítását inkább nevelőikre hagyták. A látogatókat tea, szendvics és sütemény hangolta jobb kedvre.
Beküldés dátuma: 2010. 12. 01.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.