Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Mihályi polgármesterjelöltje már sokszor bizonyított a közéletben

- Nagyon jó táptalajra találtunk Mihályiban. Az idei tanévben talán száz fő is e településről jön hozzánk táncolni - jegyezte meg a néptánctanár. A falu közössége, a szülők és a pedagógusok valamennyien segítő szándékkal álltak a kezdeményezéshez. Csitei Gábor szerint a kilenc év alatt elvégzett munkájának eredményére alapozva kérték fel néhányan a faluból, hogy vállalja el a polgármesteri teendőket. A szüleivel élő, családalapítás előtt álló táncos lábú fiatalember sokat gondolkodott a nem kis felelőséggel járó, társadalmi megbízatásban betöltött poszt elfogadásán, de végül is igent mondott. Élete azon szakaszába érkezett, amikor már szeretne megállapodni, ezért telekvásárlásba kezdett Mihályiban. - Munkámat hál’istennek sokan segítik, pozitív a visszajelzés a faluban - jegyezte meg a választásokra készülő jelölt, aki hozzátette, hogy versenyre készül, mivel többen is megmérettetnek. A közösségi életben számtalanszor bizonyított polgármesterjelölt leendő feladatát is csapatmunkának tekinti. Ezután bemutatta a leendő önkormányzat képviselőjelöltjeit, akik név szerint: Horváth László,  Horváth Károly, Pintér László, Srágli Zsolt, Sümeghy Péter, , Szalainé Szabados Stefánia. - Amennyiben a választók megbíznak azzal a feladattal, hogy polgármester legyek Mihályiban, akkor mindemellett az iskolaigazgatást és a táncpedagógusi munkakört fogom ellátni. Sajnálatomra a kapuvári referensi feladatokat valakinek át kell adnom, de Hámori György polgármester úrral majd meg fogom beszélni, hogy miként folytatjuk - mondta Csitei Gábor.
Beküldés dátuma: 2010. 09. 01.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Állandóság és megújulás a 16. alkalommal megrendezett beledi pünkösdi fesztiválon

  Beled polgármestere szerint a hosszú idő óta népszerű rendezvényt két dolog biztosan pozitív irányba befolyásol: az egyik, hogy jól kiválasztott állandó időponthoz kötődjön, a másik pedig az, hogy időnként meg tudjon újulni, s nemcsak a változatosság miatt, hanem az észszerűség, szükségszerűség elve mentén is.

 • Creative Chef: Apa és lánya jól kifőzték

  – Meg sem próbálom utánozni, mert nem tudnám megcsinálni ugyanilyenre, rosszabbra meg nincs értelme – mondta Nagy Ottó, miután közös főzésbe kezdett lányával Eszterrel.

 • Pörögnek az események Kapuváron

  Hámori György nyári eleji interjújában nemcsak a legutóbb rendezett városi programoktól beszélt, hanem arra is felhívta a figyelmet, hogy milyen önerős beruházások várhatóak még a közeljövőben.

 • A sportra alapozza jövőjét az országos dobogós helyezést elért kapuvári atléta

  Varga Milán, az országos atlétikai verseny harmadik helyezettje az eddigieknél is magasabb szinten szeretné folytatni az atlétikát, így ennek megfelelően választotta ki a középiskolát.

 • Minibölcsődét avattak Farádon

  Farádon vidám gyerekzsivaj tölti be az egykor némaságra ítélt, lakatlan házat. Egyelőre minibölcsőde működik a felújított épületben, de idővel akár még több kislány és kisfiú népesítheti be a helyiségeket.