Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Mihályi polgármesterjelöltje már sokszor bizonyított a közéletben

- Nagyon jó táptalajra találtunk Mihályiban. Az idei tanévben talán száz fő is e településről jön hozzánk táncolni - jegyezte meg a néptánctanár. A falu közössége, a szülők és a pedagógusok valamennyien segítő szándékkal álltak a kezdeményezéshez. Csitei Gábor szerint a kilenc év alatt elvégzett munkájának eredményére alapozva kérték fel néhányan a faluból, hogy vállalja el a polgármesteri teendőket. A szüleivel élő, családalapítás előtt álló táncos lábú fiatalember sokat gondolkodott a nem kis felelőséggel járó, társadalmi megbízatásban betöltött poszt elfogadásán, de végül is igent mondott. Élete azon szakaszába érkezett, amikor már szeretne megállapodni, ezért telekvásárlásba kezdett Mihályiban. - Munkámat hál’istennek sokan segítik, pozitív a visszajelzés a faluban - jegyezte meg a választásokra készülő jelölt, aki hozzátette, hogy versenyre készül, mivel többen is megmérettetnek. A közösségi életben számtalanszor bizonyított polgármesterjelölt leendő feladatát is csapatmunkának tekinti. Ezután bemutatta a leendő önkormányzat képviselőjelöltjeit, akik név szerint: Horváth László,  Horváth Károly, Pintér László, Srágli Zsolt, Sümeghy Péter, , Szalainé Szabados Stefánia. - Amennyiben a választók megbíznak azzal a feladattal, hogy polgármester legyek Mihályiban, akkor mindemellett az iskolaigazgatást és a táncpedagógusi munkakört fogom ellátni. Sajnálatomra a kapuvári referensi feladatokat valakinek át kell adnom, de Hámori György polgármester úrral majd meg fogom beszélni, hogy miként folytatjuk - mondta Csitei Gábor.
Beküldés dátuma: 2010. 09. 01.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.