Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Mesekuckó a Széchenyiben

A csornai Széchenyi István Általános Iskola nemrég tartotta meg a „Mesekuckó” című délutáni foglalkozását, mely több éve hagyományosan visszatérő program az intézmény életében.

A tanító nénik szüleikkel együtt hívják meg az óvodás korú gyerekeket, akik a beiratkozás előtt játékos foglalkozásokon ismerkedhetnek az iskola életével. A segítők színes kendőket adtak a gyerekeknek, akik három csoportban, forgószínpad szerűen váltották a helyszíneket. A kicsik mesékkel, meseszereplőkkel, különböző dalokkal ismerkedhettek a tizenöt perces foglalkozásokon.

Pozsgainé Aller Krisztina miután köszöntötte a szülőket és a velük érkező leendő elsősöket, az iskola terveiről is beszélt. Március 20-án tavaszi játszóházba és szülői értekezletre várják az érdeklődőket. Ebből az alkalomból tartják meg a nagycsoportos óvodások számára meghirdetett „Ha volna egy varázsceruzám...” című rajzpályázat díjátadóját is. Az intézményegység-vezető helyettes elmondta, hogy az elsős tanító nénik bemutató óráit a beíratás időpontjához fogják igazítani, melynek pontos dátumáról tájékoztatják az érintetteket.

Beküldés dátuma: 2018. 03. 06.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • „Csorna és a Premontrei Rend elválaszthatatlanok”

  Miről ismerszik meg leginkább a csornai lét, az itt élők identitása? A válaszok közt biztosan előkelő helyen szerepelnek Szent Norbert követői, a 900 éves fennállásukat ünneplő premontreiek.

 • Folytatódik a rábatamási óvoda korszerűsítése

  A rábatamási óvodában szeretetteljes légkört alakítottak ki a gyerekeknek, ugyanakkor komoly nevelőmunkát végeznek a kicsik érdekében.

 • Van mivel büszkélkednie a beledi iskolának

  A diákoknak sikerélmény, a felkészítő pedagógusnak pedig nagy öröm és egyben visszaigazolás a tanulók eredményes szereplése a tanulmányi versenyeken.

 • Hódvárak Belednél

  A hód nem válogat, még az elhagyott horgászbotot is beépíti várába orsóstól, mindenestől. Az őket lefülelő halőr reggel hat óra után szembesült a látvánnyal, de az emlős sem rest, elrejtőzik a víz alatt, hogy aztán tíz méter távolságban újból a felszínre ússzon.

 • Körzeti tűzoltóverseny a farádi pályán

  A Kapuvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Farád Község Önkormányzata és Farád Község Önkéntes Tűzoltó Egyesületének közös szervezésében került megrendezésre a 2018.