Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Megye szolgálatáért díj a közigazgatásban végzett munkáért

A kapuvári polgármesteri hivatal humán iroda vezetője pályafutását az intézmény elődjénél, a városi tanácsnál kezdte, így összesen harminc esztendeje dolgozik a közigazgatásban. Jelenlegi munkaköre széles területet érint, de az általa irányított apparátus fő tevékenysége a képviselő-testület munkájának előkészítése, rendeletek, határozatok törvényességi vizsgálata. Sáfrányné a kezdetektől részt vett az országgyűlési és a helyhatósági választások, valamint a népszavazások lebonyolításában. A 2007-es nagy hivatali átszervezéskor a hatósági ügyintézés, az ügyfelek kiszolgálása is az irodához került. - Ez nem egyszerű feladat a mostani jogszabályözönben, hiszen nagyon kevés felkészülési ideje marad az ügyintézőknek, mert a hatályba lépés és  a szabályok megjelenése között sokszor csak egy-két nap van - jelezte a nehézségeket az irodavezető, akinek szintén meg kellett alapoznia felelősségteljes munkakörét. A közgazdasági szakközépiskola után a pécsi egyetem állam- és jogtudományi karán szerzett doktori diplomát, majd megszerezte az ügyvédi és jogtanácsosi szakvizsgát.
- Meglepetésszerűen ért a díj, nagyon szépen köszönöm azoknak, akik engem javasoltak. Úgy gondolom, hogy az eddigi tevékenységem alapján találtak méltónak az elismerésre - vallott a kitüntetéssel kapcsolatban Sáfrányné dr. Kiss M. Rozália, aki nem sorolja önmagát a törtető karrieristák közé, s mindössze a következő vezérelte: “Az ember próbálja a munkáját lelkiismeretesen végezni.”
Beküldés dátuma: 2010. 08. 11.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.