Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Megújult a Csornai Járási Hivatal

Hat évvel a Csornai Járási Hivatal megalakulása után lehetőség nyílt a „megörökölt” munkaállomások megújítására, melynek köszönhetően a hivatal munkatársai méltó és modern körülmények között dolgozhatnak – állapította meg Széles Sándor, majd hozzátette: nagy öröm, hogy átadhatja a felújított irodákat.

Ünnepélyes keretek közt adták át a felújított Csornai Járási Hivatal irodáit. Széles Sándor kormánymegbízott kiemelte, hogy köszönet illeti a csornai önkormányzatot, mert 2013 januárjában nemcsak befogadta a járási hivatalt a városháza épületébe, hanem együttműködésével, pozitív hozzáállásával segíti a közfeladatok mind teljesebb elvégzését.
Az államigazgatás folyamatos átalakításának része, hogy időnként megújulnak az egyes munkaállomások – tette hozzá a kormánymegbízott. Az elmúlt években korszerűsítették a csornai kormányablakot, – most pedig arra nyílt lehetőség, hogy saját forrásból a járási hivatalvezetés és az ügyintézők munkahelye is korszerűbb legyen. A megfelelő munkakörülmény nemcsak az önbecsülés, hanem a minőségi munkavégzés alapját jelenti. A rábaközi emberek felelősségvállalására jellemző, hogy elsősorban a feladat elvégzésére koncentrálnak, és a fontossági rangsorban csak ezt követi, hogy milyenek a munkakörülményeik és mennyi a fizetésük – mondta el tapasztalatait Széles Sándor, aki szerint emiatt duplán megérdemlik a járási hivatal szakemberei, ha szebb, kényelmesebb helyen dolgozhatnak.
Dr. Bónáné dr. Németh Katalin polgármester szintén a köszönet hangján szólt a megjelentekhez, majd elmondta, hogy az ügyfélbarát hivatal működéséhez hozzátartozik a megfelelő munkakörnyezet. A csornai önkormányzat és a járási hivatal céljai azonosak, vagyis minél jobb kiszolgálásban részesüljenek az ügyfelek.
Szeiber Anita, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal főosztályvezetője a közel 25 millió forintba kerülő projekt tartalmát ismertette. Az egységes, fehér színt kapott helyiségekben új laminált padlót helyeztek el, elbontották a régi falburkolatokat, beépített szekrényeket, új gipszkarton falakat építettek, felújították a villamos berendezéseket. Tizenegy irodában új klímaberendezést is beszereltek, lecserélték a korszerűtlen radiátorokat, a beltéri ajtókat átfestették, valamint a felújított ablakokra szalagfüggönyt tettek.
Dr. Egresiné dr. Kiss Mária járási hivatalvezető megköszönte a Kormányhivatal vezetőségének a támogatást, dolgozóinak a jó együttműködést, az önkormányzat vezetőinek, hogy a felújítás során mindenben partnerek voltak. Elmondta, hogy a hivatal dolgozóit is köszönet illeti a munkálatok alatt tanúsított türelmükért és hogy mindig, minden körülmények között tartották az ügyfélfogadást és a határidőket

Beküldés dátuma: 2019. 12. 17.

Kapcsolódó hírek

  • Házias étel készül a megújult konyhában

    Ha megkérdezik a gyerekeket, hogy mit ennének ebédre, enyhén szólva érdekes menü kerekedne ki belőle, ugyanis a diákok ízlése nincs teljesen összhangban a felnőttek elképzeléseivel.

További hírek