Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Megkezdődött a beledi sportcsarnok felújítása

Tavaly megnyerték rá a pénzt, idén pedig megkezdék a sportcsarnok kiszolgáló helyiségeinek belső felújítását Beleden. A 18 millió forint támogatást 3 millió önerővel egészítették ki – tájékoztatott Tompáné Balogh Mária. A polgármester elmondta, hogy a projektnek nem volt része a nyílászárók cseréje, de a képviselő-testület úgy döntött, ha már korszerűsítik a fűtésrendszert, ezt is meg kell lépni, hiszen csak így van értelme az egésznek. A teljes energetikai megújulás része a víz és villanyhálózat korszerűsítése, ugyanakkor kicserélik az elektromos vezetékek központi egységét is. A vezérlő üzemállapota befolyásolja a teljes aréna megvilágítását, ezért úgy határoztak, hogy az eredetileg tervezett 21 millió fölé rászánnak még plusz 2 milliót.
A felső szinten lévő  lelátónál megtörtént az alapszerelés, ami után megkezdhették az aljzat betonozását és a burkolatok cseréjét. Az épület bal oldalának befejezése után nekilátnak a másik térfélnek, és ha minden a tervek szerint halad, májusban már a megszépült sportcsarnokban edzhetnek a fiatalok.
Beküldés dátuma: 2012. 02. 01.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.