Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Megkezdődött a beledi sportcsarnok felújítása

Tavaly megnyerték rá a pénzt, idén pedig megkezdék a sportcsarnok kiszolgáló helyiségeinek belső felújítását Beleden. A 18 millió forint támogatást 3 millió önerővel egészítették ki – tájékoztatott Tompáné Balogh Mária. A polgármester elmondta, hogy a projektnek nem volt része a nyílászárók cseréje, de a képviselő-testület úgy döntött, ha már korszerűsítik a fűtésrendszert, ezt is meg kell lépni, hiszen csak így van értelme az egésznek. A teljes energetikai megújulás része a víz és villanyhálózat korszerűsítése, ugyanakkor kicserélik az elektromos vezetékek központi egységét is. A vezérlő üzemállapota befolyásolja a teljes aréna megvilágítását, ezért úgy határoztak, hogy az eredetileg tervezett 21 millió fölé rászánnak még plusz 2 milliót.
A felső szinten lévő  lelátónál megtörtént az alapszerelés, ami után megkezdhették az aljzat betonozását és a burkolatok cseréjét. Az épület bal oldalának befejezése után nekilátnak a másik térfélnek, és ha minden a tervek szerint halad, májusban már a megszépült sportcsarnokban edzhetnek a fiatalok.
Beküldés dátuma: 2012. 02. 01.

Kapcsolódó hírek

 • Csökkenthető a jégkár mértéke

  Erős vidék címmel az országos jégkármérséklő rendszerről tartott tájékoztatót nemrég a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győrben.

További hírek

 • Csökkenthető a jégkár mértéke

  Erős vidék címmel az országos jégkármérséklő rendszerről tartott tájékoztatót nemrég a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Győrben.

 • Hűtőház alapkőletétele Csornán

  Hazánk egyik „éléskamrájában”, a Rábaközben működő mezőgazdasági vállalkozások munkájának gyümölcsét szerte az országban élvezik az emberek, ezért a Kormányzat kiemelt feladatának tekinti az élelmiszer ágazattal összefüggő cégek fejlesztését.

 • Tisztelet a falu legidősebb lakóinak

  A nagyszülők a családon belül hatalmas támogatást jelentenek az unokák nevelésében. A mindennapok során nemcsak a betűvetés elsajátításában segédkeznek, hanem példájukon keresztül megmutatják, mit jelent a hit ereje, amely átlendíthet a nehézségeken.

 • Szoboravató a reformáció 500. évfordulóján

  Isten igéje nélkül nincs élet – hangzott a Lutheri reformáció 500. évfordulója alkalmából rendezett hálaadó istentiszteleten.

 • „Megújuló Magyarországért” dolgozik az LMP

  Amikor az LMP arról beszél, hogy új rendszerváltásra lenne szükség, nemcsak arra gondolnak, hogy máshogy kellenne állni a gazdaságpolitikához, az oktatáshoz, az egészségügyhöz, hanem szerintük olyan politikusokra lenne szükség, akik nem tévesztik szem elől, hogy mi az igazi feladatuk a közéletben.