Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Megkezdődött a beledi sportcsarnok felújítása

Tavaly megnyerték rá a pénzt, idén pedig megkezdék a sportcsarnok kiszolgáló helyiségeinek belső felújítását Beleden. A 18 millió forint támogatást 3 millió önerővel egészítették ki – tájékoztatott Tompáné Balogh Mária. A polgármester elmondta, hogy a projektnek nem volt része a nyílászárók cseréje, de a képviselő-testület úgy döntött, ha már korszerűsítik a fűtésrendszert, ezt is meg kell lépni, hiszen csak így van értelme az egésznek. A teljes energetikai megújulás része a víz és villanyhálózat korszerűsítése, ugyanakkor kicserélik az elektromos vezetékek központi egységét is. A vezérlő üzemállapota befolyásolja a teljes aréna megvilágítását, ezért úgy határoztak, hogy az eredetileg tervezett 21 millió fölé rászánnak még plusz 2 milliót.
A felső szinten lévő  lelátónál megtörtént az alapszerelés, ami után megkezdhették az aljzat betonozását és a burkolatok cseréjét. Az épület bal oldalának befejezése után nekilátnak a másik térfélnek, és ha minden a tervek szerint halad, májusban már a megszépült sportcsarnokban edzhetnek a fiatalok.
Beküldés dátuma: 2012. 02. 01.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.