Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Második helyezés az országos bajnokságon

A juniorok 55 kg-os súlycsoportjába tartozó Molnár Noémi Lili rutinszerzés céljából vett részt ezen a versenyen, mert ő jobban kedveli a kiütést is engedélyező low-kick küzdelmet. A light szabályrendszerét a laikusok kedvéért ismertette: kiütés nélküli, páston zajló küzdelem, melyen a combra irányuló rúgás megengedett. A térden kívül más testrészre nem vonatkozik a  korlátozás. A castrumosok másik versenyzője, Simon Ádám a 89 kg-os súlycsoportban indult. A döntőben minimális pontszámmal maradt le fóti ellenfelétől, így a második helyen végzett.
Beküldés dátuma: 2013. 05. 29.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Egy éve alakult újjá Kapuvár Város Fúvószenekara

  Az előrevivő céloknak megtartó ereje lehet egy amatőr csapat életében – mondta Kőszegi-Németh József.

 • Import helyett magyar hagyma kerüljön a boltokba

  Családi János a zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozó rábaközi gazdák jelenlegi helyzetét elemezte, de azt is elmondta, hogy milyen jövő várható az ágazatban.

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.