Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Közös játék a szülőkkel

A felsős diákok azokkal a szolgáltatásokkal ismerkedtek, melyek a helyes életmód kialakítását célozzák meg, az alsósok pedig otthonról hozott zöldségekből és gyümölcsökből gyönyörű és ehető kompozíciókat készítettek.  A váltóversenyeken részt vevő diákok láthatóan jól érezték magukat, amikor a szülőkkel együtt küzdöttek a jó helyezésekért. Törekiné Takács Beáta igazgatóhelyettes elmondta, hogy egyre  több családot szeretnének bevonni a  játékos sportprogramokba, hiszen a gyerekeknek nagy örömet jelentenek a közösen töltött órák. Az ügyes tanulóknak csoki- és müzliszelet volt a jutalma, de a pedagógus szerint az igazi ajándék, hogy az élményekkel teli nap után felfrissülve, boldogan térhetnek haza, és még sokáig lehet emlegetni a vidám helyzeteket.
Cserpes Tibor első alkalommal vett részt a sportnapon, és nagyon örül, hogy jelen lehetett a Páli Szent Vince-iskola rendezvényén. Szerinte nagyon kellemesek az ilyen jellegű, egészség jegyében zajló, csapatépítő foglalkozások, ráadásul volt iskolatársaival is találkozott a tornateremben. Az apuka már most eldöntötte, ha éppen szabad lesz, jövőre is eljön a rendezvényre, valamint családjával természetjáró programokat terveznek. A gyerekek meglepve szembesülnek azzal, hogy szüleik is képesek végigcsinálni az ügyességi feladatokat.  Eszter a győztes csapat tagjaként boldogan állt apukája mellett, hogy megerősítse szülője élménybeszámolóját.
Beküldés dátuma: 2010. 12. 15.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.