Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Közös játék a szülőkkel

A felsős diákok azokkal a szolgáltatásokkal ismerkedtek, melyek a helyes életmód kialakítását célozzák meg, az alsósok pedig otthonról hozott zöldségekből és gyümölcsökből gyönyörű és ehető kompozíciókat készítettek.  A váltóversenyeken részt vevő diákok láthatóan jól érezték magukat, amikor a szülőkkel együtt küzdöttek a jó helyezésekért. Törekiné Takács Beáta igazgatóhelyettes elmondta, hogy egyre  több családot szeretnének bevonni a  játékos sportprogramokba, hiszen a gyerekeknek nagy örömet jelentenek a közösen töltött órák. Az ügyes tanulóknak csoki- és müzliszelet volt a jutalma, de a pedagógus szerint az igazi ajándék, hogy az élményekkel teli nap után felfrissülve, boldogan térhetnek haza, és még sokáig lehet emlegetni a vidám helyzeteket.
Cserpes Tibor első alkalommal vett részt a sportnapon, és nagyon örül, hogy jelen lehetett a Páli Szent Vince-iskola rendezvényén. Szerinte nagyon kellemesek az ilyen jellegű, egészség jegyében zajló, csapatépítő foglalkozások, ráadásul volt iskolatársaival is találkozott a tornateremben. Az apuka már most eldöntötte, ha éppen szabad lesz, jövőre is eljön a rendezvényre, valamint családjával természetjáró programokat terveznek. A gyerekek meglepve szembesülnek azzal, hogy szüleik is képesek végigcsinálni az ügyességi feladatokat.  Eszter a győztes csapat tagjaként boldogan állt apukája mellett, hogy megerősítse szülője élménybeszámolóját.
Beküldés dátuma: 2010. 12. 15.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Állandóság és megújulás a 16. alkalommal megrendezett beledi pünkösdi fesztiválon

  Beled polgármestere szerint a hosszú idő óta népszerű rendezvényt két dolog biztosan pozitív irányba befolyásol: az egyik, hogy jól kiválasztott állandó időponthoz kötődjön, a másik pedig az, hogy időnként meg tudjon újulni, s nemcsak a változatosság miatt, hanem az észszerűség, szükségszerűség elve mentén is.

 • Creative Chef: Apa és lánya jól kifőzték

  – Meg sem próbálom utánozni, mert nem tudnám megcsinálni ugyanilyenre, rosszabbra meg nincs értelme – mondta Nagy Ottó, miután közös főzésbe kezdett lányával Eszterrel.

 • Pörögnek az események Kapuváron

  Hámori György nyári eleji interjújában nemcsak a legutóbb rendezett városi programoktól beszélt, hanem arra is felhívta a figyelmet, hogy milyen önerős beruházások várhatóak még a közeljövőben.

 • A sportra alapozza jövőjét az országos dobogós helyezést elért kapuvári atléta

  Varga Milán, az országos atlétikai verseny harmadik helyezettje az eddigieknél is magasabb szinten szeretné folytatni az atlétikát, így ennek megfelelően választotta ki a középiskolát.

 • Minibölcsődét avattak Farádon

  Farádon vidám gyerekzsivaj tölti be az egykor némaságra ítélt, lakatlan házat. Egyelőre minibölcsőde működik a felújított épületben, de idővel akár még több kislány és kisfiú népesítheti be a helyiségeket.