Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Köszönet a csornaiaknak a szavazatokért

- Négy évvel ezelőtt a váltásra szavaztak az állampolgárok, most pedig megerősítettek abban a hitben, hogy jól végzem munkámat - kommentálta az eseményeket dr. Turi György, majd hozzátette: ismételten szeretném megköszönni a bizalmukat. A városvezető elégedett az őt indító Csornai Korona Polgári Együttműködési Egyesület képviselőjelöltjeinek választási szereplésével, hiszen a megszerzett öt mandátummal számításaikon felül teljesítettek. A polgármester leszögezte: vége a kampánynak, innentől már nem ellenfelei a nyertes fideszes jelöltek, hanem olyan partnerek, akikkel mielőbb meg kell kezdeni az egyeztető tárgyalásokat. Dr. Turi György a város működését biztosító kompromisszumos megoldásban bízik, és el  is várja  a többiektől, hogy ez a cél lebegjen a szemük előtt.
Interjúnk készítésekor még nem dőlt el az alpolgármester személye, ami azért is érdekes, mert tudvalévő, hogy eddig ezt a posztot Gyopáros Alpár töltötte be. A városvezető elmondta, hogy az alakuló ülésen tesz javaslatot az alpolgármester személyére, de a végső döntés a testület kezében van. Az elöljáró leszögezte: helyettesének kinevezése teljes mértékben alku kérdése, ezért azt sem tartja kizártnak, hogy a Fidesz-KDNP berkeiből kerül ki ez az ember.  - Nekem tudomásul kell venni, hogy Gyopáros Alpár a térség országgyűlési képviselője, neki pedig tudomásul kell venni, hogy a választópolgárok bizalma alapján én lettem Csorna polgármestere, ezért az a célom, hogy együttműködjünk a város érdekében - jelentette ki a riportalany.
Dr. Turi György szerint a helyieknek nem kell azért aggódniuk, hogy a Kormány hátrányosan kezelné a várost: - Akik a Csornai Polgári Együttműködési Egyesületből bejutottak képviselőnek, vagy korábban Fidesz-tagok voltak, vagy eleve az egyesület tagjai, amit tulajdonképpen 2002-ben Orbán Viktor miniszterelnök úr, pártelnök úr hozott létre.
Beküldés dátuma: 2010. 10. 13.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.