Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kórusok hangversenye külföldi fellépőkkel

A Bécsben megrendezett nemzetközi kórustalálkozóról két reprezentatív csoport érkezett Magyarországra, illetve Kapuvárra, ahol a „hazai színeket” az Ars Camerata kórus képviselte. A kanadai és kaliforniai énekesek fellépése megtiszteltetés a város számára – mondta Németh Csóka Gábor. Az alpolgármester szerint a Szent Anna-templomban megtartott hangverseny jól illeszkedett a település 850 éves köszöntése alkalmából szervezett rendezvénysorozathoz.
Amanda Brunk arról beszélt, hogy a bécsi Summa Cum Laude ifjúsági zenei fesztiválról látogattak ide Kapuvárra. Az 1980-as években alakult kanadai „Grand Philharmonic Youth” kórus jövőre is számtalan fellépést tervez. A kaliforniai énekesek szintén az osztrák fővárosból tettek kitérőt – mesélte Samuel Lin együttesvezető –, hogy a kapuvári közönséget is megörvendeztessék előadásukkal. A San Gabriel Valley Children’s nevű csapat jó benyomást szerzett a rábaközi településen.
Beküldés dátuma: 2012. 08. 01.

Kapcsolódó hírek

  • Jövőre még nagyobb tempóra kapcsolnak: folytatódik a mellékutak felújítása

    Több kormányzati ciklus alatt lehet csak rendbe tenni azokat a mellékutakat, amelyek feltétlenül megértek a korszerűsítésre – véli Gyopáros Alpár, aki a térségben élők türelmét kéri, bízva abban, hogy jövő tavasszal újabb felhatalmazást kapnak a választópolgároktól a folytatásra, hisz szeretnének a munka végére érni.

További hírek