Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kiscsornai civilek Balogh Csaba képviselővel együtt lobbiznak a játszótérre alkalmas területért

Minél több termék vonalkódját szeretnék összegyűjteni és beküldeni a megadott címre, hogy esélyesek legyenek a “Főzzön játszóteret” elnevezésű pályázaton. Balogh Csaba helyi képviselő mivel jónak tartja az elképzelést, közvetíteni szeretne az akciót elindító kiscsornaiak és a polgármester között. Kameránk előtt elmondta:  A városnak nem kerülne pénzébe a beruházás, hiszen a cég állja a nyertes pályázó költségeit, csak ki kell jelölni a megfelelő, építkezésre alkalmas területet. Már kinéztek maguknak néhány olyan helyet, ahova el tudnák képzelni az EU-komfortos játszóteret.
Korábban több kiscsornai szülő panaszolta a játszóterek hiányát az érintett városrészen. A főút melletti füves focipályán a gyerekek futkoshatnak ugyan, de egyéb lehetőség nem áll a rendelkezésükre, ezért az anyukák kénytelenek bevinni csemetéiket a városközpontba. Tóth Gabriella - ha többen akarják, hátha lesz belőle valami alapon - vállalta, hogy szintén közbenjár a hivatalban, mert tudomására jutott, hogy az ötletgazda hölgyet első körben elutasította az önkormányzat.
A kiscsornai civilek egyébként nem először fognak össze, mert a településrész ünnepnapján a tombolából befolyt összeget a focipálya rendbehozatalára fordították. Sajnos, pénzhiány miatt abbamaradt az évente megrendezésre kerülő nevezetes alkalom, ezért az itt élők több kisebb program szervezésével próbálkoznak. Az összejövetelekre csupán az említett futballpályát használhatják, ezért nagy szükségük lenne egy közösségi házra.
Aki szeretne hozzájárulni a kiscsornaiak sikeréhez, az juttassa el a megvásárolt termékek vonalkódját a szervezőkhöz: Csorna, Bocskai u. 15.-re, valamint a  06-70/77-00-883-as telefonszámon jelezheti részvételi szándékát.
Beküldés dátuma: 2011. 04. 06.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.