Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kinek a térfelén pattog a labda? - A Beledi Asztalitenisz és Tenisz Klub eredményeiről

A Beledi Asztalitenisz és Tenisz Klub elégedett a legutóbbi bajnokságban való szereplésével. Egy esetleges első helyezést figyelembe véve sem tervezik a magasabb osztályba való átigazolást. A sportág művelői jellemzően a negyven és hatvan év közötti korosztályból kerülnek ki.

A Beledi Asztalitenisz és Tenisz Klub második helyezést ért el a kilenc csapat részvételével megrendezett 2016/2017-es őszi-tavaszi bajnokságon, melyen csupán Nagycenk bizonyult jobbnak a beledieknél. A Sopronból több játékost igazolt győztes csapat az utóbbi időben nagyon megerősödött, ezért velük szemben nem érezték annyira megsemmisítőnek a vereséget.
Dr. Gál László szerint az asztalitenisszel olyan sportbarátok kötelezték el magukat, akik már fiatal korukban beleszerettek a játékba. Az utánpótlással komoly gondjaik vannak, mely alól megyei szinten talán csak Sopron és Győr a kivételt. A beledi klub elnöke kortól függetlenül mindenkit arra biztat, próbálja ki ezt a sportágat, mert bármikor el lehet kezdeni. A megszállottak a nyári melegben is edzettek keddenként este hat órától.
– Nagyon szeretjük ezt a sportágat, ezért nem akartunk nyári szünetet tartani – tette hozzá. A tíz csapattal indult idei bajnokság is jól kezdődik, mert az első mérkőzésen 16:2-es győzelmet arattak a Győri Elektromos csapata felett. A játékosállomány nem változott, maradt a régi gárda. A húzóemberek továbbra is Horváth Imre és Hullámos Zsolt, de az elnök megemlítette Németh Elemér nevét is, aki a maga 67 évével országos korosztályos bajnokságokon vesz részt.
Dr. Gál László megjegyezte: csapattársainak tudása tapasztalatukon múlik és kitartó gyakorlásuknak köszönhető. – Remélem, hasonló sikereket érünk el, mint az elmúlt években, és az első három helyezés valamelyikében szeretnénk végezni.

Beküldés dátuma: 2017. 10. 04.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

 • Mozgalmas élet Vásárosfaluban

  Vásárosfalu önkormányzata lehetőségeihez képest jelentős összeggel támogatja a civileket, de nagy segítséget jelent a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából befolyt összeg is.

 • A kónyiak óvják egészségüket

  Száznál több érdeklődő kísérte figyelemmel az idén megrendezett kónyi egészségnapot. A szakemberek örülnek annak, hogy az emberek egyre tudatosabban ügyelnek testi és lelki épségük megőrzésére.

 • Őszinte beszédre vágynak a csalódott emberek

  Szél Bernadett ígérete szerint 2018 áprilisában nemcsak kormányváltásra, hanem valódi rendszerváltásra készülhet az ország, amennyiben az LMP megkapja a szükséges számú szavazatokat.

 • A cél világos: továbbra se kelljen befogadni illegális migránsokat Magyarországra

  A több mint 1,7 millió aláírás megkérdőjelezhetetlenné teszi a kormány álláspontját: hazánk nem ért egyet Brüsszel migránsok betelepítésére vonatkozó tervével.