Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kiírta magából a történetet

A csornai származású Pintér Andrea tizennégy éves koráig szülővárosában nevelkedett, s édesanyja révén a mai napig kötődik a településhez (édesapja korábban elhunyt). A családjával Veszprémben élő hölgy választott hivatása nem utal írói hajlamára, mert a Veszprém megyei kórház audiológusa, de a hallássérültekkel való foglalkozás előtt az egészségügy több területét is kipróbálta. Az olvasmányok iránti töretlen érdeklődése merész elhatározásra vezette: meg kellene próbálni a tollforgatást! Első alkalommal nem volt elég kitartó, de szerencsére szenvedélye újból fellángolt, így regénytrilógiájának első kötetét tarthatja a kezében. A Darena Salyaz írói néven publikáló szerző az olvasóktól sok pozitív visszajelzést kapott, de mivel őt magát kevesen ismerik, a csornai könyvbemutató alkalmával szeretett volna találkozni az érdeklődőkkel. Az író-olvasó találkozón Király Jánosné nyugdíjas pedagógus faggatta volt csornai tanítványát a könyv születésének körülményeiről. Pintér Andrea, a Rákóczi iskola egykori alsós diákja sok emléket őriz Éva tanítónőjéről, akinek csendes, visszafogott nebuló rémlett fel a múltból. Az e-könyv formájában is megjelenő Sötét vihar trilógia első kötetének címe az Árnyék címet viseli, utalva a benne rejlő szerelemmel és küzdelemmel szőtt izgalmas, néha-néha már misztikus fantáziavilágra.
Beküldés dátuma: 2013. 02. 06.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.