Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kiírta magából a történetet

A csornai származású Pintér Andrea tizennégy éves koráig szülővárosában nevelkedett, s édesanyja révén a mai napig kötődik a településhez (édesapja korábban elhunyt). A családjával Veszprémben élő hölgy választott hivatása nem utal írói hajlamára, mert a Veszprém megyei kórház audiológusa, de a hallássérültekkel való foglalkozás előtt az egészségügy több területét is kipróbálta. Az olvasmányok iránti töretlen érdeklődése merész elhatározásra vezette: meg kellene próbálni a tollforgatást! Első alkalommal nem volt elég kitartó, de szerencsére szenvedélye újból fellángolt, így regénytrilógiájának első kötetét tarthatja a kezében. A Darena Salyaz írói néven publikáló szerző az olvasóktól sok pozitív visszajelzést kapott, de mivel őt magát kevesen ismerik, a csornai könyvbemutató alkalmával szeretett volna találkozni az érdeklődőkkel. Az író-olvasó találkozón Király Jánosné nyugdíjas pedagógus faggatta volt csornai tanítványát a könyv születésének körülményeiről. Pintér Andrea, a Rákóczi iskola egykori alsós diákja sok emléket őriz Éva tanítónőjéről, akinek csendes, visszafogott nebuló rémlett fel a múltból. Az e-könyv formájában is megjelenő Sötét vihar trilógia első kötetének címe az Árnyék címet viseli, utalva a benne rejlő szerelemmel és küzdelemmel szőtt izgalmas, néha-néha már misztikus fantáziavilágra.
Beküldés dátuma: 2013. 02. 06.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.