Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kiírta magából a történetet

A csornai származású Pintér Andrea tizennégy éves koráig szülővárosában nevelkedett, s édesanyja révén a mai napig kötődik a településhez (édesapja korábban elhunyt). A családjával Veszprémben élő hölgy választott hivatása nem utal írói hajlamára, mert a Veszprém megyei kórház audiológusa, de a hallássérültekkel való foglalkozás előtt az egészségügy több területét is kipróbálta. Az olvasmányok iránti töretlen érdeklődése merész elhatározásra vezette: meg kellene próbálni a tollforgatást! Első alkalommal nem volt elég kitartó, de szerencsére szenvedélye újból fellángolt, így regénytrilógiájának első kötetét tarthatja a kezében. A Darena Salyaz írói néven publikáló szerző az olvasóktól sok pozitív visszajelzést kapott, de mivel őt magát kevesen ismerik, a csornai könyvbemutató alkalmával szeretett volna találkozni az érdeklődőkkel. Az író-olvasó találkozón Király Jánosné nyugdíjas pedagógus faggatta volt csornai tanítványát a könyv születésének körülményeiről. Pintér Andrea, a Rákóczi iskola egykori alsós diákja sok emléket őriz Éva tanítónőjéről, akinek csendes, visszafogott nebuló rémlett fel a múltból. Az e-könyv formájában is megjelenő Sötét vihar trilógia első kötetének címe az Árnyék címet viseli, utalva a benne rejlő szerelemmel és küzdelemmel szőtt izgalmas, néha-néha már misztikus fantáziavilágra.
Beküldés dátuma: 2013. 02. 06.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.