Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kiemelt arany minősítés a kapuváriaknak

Második alkalommal rendeztek országos mazsorett és fúvószenei fesztivált Kapuváron, ahova Budapestről, Debrecenből, Sárvárról, Pétfürdőről és Naszályról érkeztek versenyzők. A rendezvény szüneteiben a Kapuvári Ifjúsági Mazsorettek utánpótlás csapata örvendeztette meg a nézőket. A Bóbiták után Mészáros Laura és Rabi Imre vezetésével a Movement Dance School táncosai adtak ízelítőt repertoárjukból. Az eredményhirdetés előtti fináléban Kapuvár Város Fúvószenekara gondoskodott a jó hangulatról, Szűcs Róbert karnagy vezényletével.

A Kapuvári Ifjúsági Mazsorett lányai a rövid felkészülési idő ellenére is szép sikert arattak: A két új taggal bővült 6-10 évesek korcsoportja kiemelt arany oklevélben részesült. A Csiribirit a 10-14 évesek Nyitnikék nevű formáció tagjai követték, akik szintén kiemelt arany minősítést érdemeltek nagyszerű teljesítményükkel. A harmadik korcsoportot a Trilla csapata képviselte. Ők, vagyis a 14-18 éves fiatalok előadását ugyancsak kiemelt arany oklevéllel jutalmazta a zsűri show kategóriában. A pom-pomos bemutatók közül a Nyitnikék polkája arany, a Trilla szambája kiemelt arany oklevelet kapott. A látványos zászlós koreográfiákért művészeti vezetőjük, Cserpesné Buzási Beáta oktatói különdíjban részesült.
Beküldés dátuma: 2013. 06. 05.

Kapcsolódó hírek

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

További hírek

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.

 • Értékteremtő időutazás a családfakutatás

  Hazánkban tizennyolc általános és középiskolai tanár kapott arra lehetőséget, hogy idén februárban az ELTE-n tegye közkinccsé módszertani és tudományos eredményeit.

 • Fogászati kezelőegységet adtak át Bágyogszováton

  A fiatalok szívére nem lehet hatni, így később is előfordulhat, hogy szülőfalujukon kívül találja meg őket a szerelem, ezért valamelyik nagyvárosban képzelik el a jövőjüket.