Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kezük munkáját dicséri a korszerű épület

Mészáros László arról beszélt, hogy őt és csapatát az épületgépészeti munkák kivitelezésével bízták meg, melybe beletartozott a víz, a csatorna, a központi fűtés, a légtechnika és a klimatizálás. – A beruházás során e feladatoknak próbáltunk eleget tenni, és reményeink szerint mindezt sikerrel tettük – fogalmazott a Mészáros Kft. ügyvezetője.
A villamoshálózat felújítását, valamint a hozzá tartozó gyengeáramú szereléseket a Karzo 2001.  Kft. oldotta meg. Petes Károly ügyvezető utóbbit részletesebben is felsorolta: az informatika, a tűz- és a riasztórendszer kiépítése volt a feladata. A vállalkozó szerint minden kiválóan működik, de  nem az ő tiszte saját munkáját minősíteni, a megrendelő véleményét tolmácsolta: jó véleménnyel volt mindenről.
Cser János munkatársaival a külső homlokzati rész szigetelését, valamint a külső-belső festést végezte el. A Cser-Szi Festő és Szolgáltató Bt. vezetője szerint az épület a hővédelem révén sokkal energiatakarékosabb lett, ezért a fűtés is sokkal kevesebbe fog kerülni az iskolának. A vállalkozó bízik abban, hogy a műszaki ellenőr és az intézmény dolgozói egyaránt elégedettek lesznek tevékenységükkel, illetve annak eredményével.
Knapp József mint generálkivitelező vette ki a részét a Rákóczi iskola felújításában. A nyilvánosság előtt köszönte meg munkatársainak a pozitív hozzáállást és a szaktudást. Az építőipari vállalkozó olyan kisebb tennivalókat is kapott menet közben, amelyekre nem számított, de azokat megoldották. Ha esett, ha fújt, folyamatosan haladtak a beruházással, és mindenki tette a dolgát. A határidőre befejezett felújítást a többség megelégedésére adták át.
Az alapozástól kezdve a falazáson át a födémbetonozásig apa és fia közösen oldotta meg a szerkezetépítést. Megvolt az összhang kettejük között – mondta a kőműves szakmát 1956-ban kezdő Szendi László vállalkozó. Gábor, ha elbizonytalanodott valamiben, édesapjával egyeztetett. A fiú szerint olyan nagy munkamegosztásra nem volt szükség, mert mindenki automatikusan tette a dolgát.  Szendi Gábor a technikum helyett választotta szakmáját, mellyel folytatja a több generáción átívelő „örökséget: a dédszülő is kőműves volt. A Szendi család két férfi tagja munkáját elégedetten nyugtázta, és garantálják a hibátlan munkát.
Szücs Imre többszörösen kötődik a Rákóczi iskolához, mert 1987-től 1994-ig a most felújított falak közt tanult, ezért minden egyes tanteremre emlékezett. A négyes (vagy annál jobb) bizonyítványt elért volt diák szívesen gondol vissza a diákévekre. A Knapp Építőipari Vállalkozás építésvezetője fogta össze a különböző tevékenységeket. A beruházás során felmerült problémákat mindig orvosolták, ezért összességében elégedett saját szervezőmunkájával és társai szakmai tevékenységével.
Beküldés dátuma: 2012. 10. 31.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.