Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kevesebb csapattal, de elindult az õszi-téli bajnoki idény

A városban terjengő tévhiteket szerette volna eloszlatni Molnár Csaba, amikor a Csorna Város Kupája teremlabdarúgó-bajnokság lebonyolításáról beszélt. A Csukás testnevelő tanára szerint egyetlen percig sem forgott veszélyben a több mint harminc éve működő program, hiszen az intézmény az előző évekhez hasonlóan, idén ősszel is felvállalta a szervezéssel és végrehajtással járó feladatokat. A város vezetése, azon belül a sportért felelős személyek, valamint az iskolaigazgató a finanszírozás miatt kialakult aprócska nézeteltérés tisztázását követően megállapodtak egymással. A nemrég indult, és egészen jövő márciusig tartó bajnokságra egyfordulós, rájátszásos rendszert szerveztek – hangzott az interjúban. Új csapatok nem nagyon neveznek be a bajnokságra, a régiek meg kikopnak, ezért egyre csökken az amatőr focisták létszáma a városban. Molnár Csaba szerint nem biztos, hogy elment a kedve az embereknek a játéktól, hanem a cégek és az intézmények álltak el a nevezéstől. A fiatal focistákat beszippantják a sportegyesületek, a többieknek pedig nincs elég választási lehetőség az amatőr szintű szervezett mozgásra.
Az elmúlt bajnokságon vezették be az elektromos időmérőt, amitől eleinte ódzkodtak a csapatok, de idővel belátták, hogy ezzel a módszerrel el lehet kerülni a felesleges vitákat. A tavaszi idény után kérdőívet küldtek a játékosoknak, akik ebben kifejthették véleményüket, így a mostani szezont már ezek figyelembevételével szervezték meg. A színvonal és a létszám garantálása érdekében két megyei másodosztályú igazolt labdarúgó is részt vehet az amatőr bajnokságon.
Beküldés dátuma: 2012. 11. 28.

Kapcsolódó hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

További hírek

 • Beled napja a kerékpáros pihenőhelyen

  Folyamatosan szépülő, ápolt, gondozott környezet, jól szervezett programok, jó hangulat és társaság teszi emlékezetessé a Beled Napjának helyet adó kerékpáros pihenőt, ami a helyiek szerint lassan szabadidőparkká növi ki magát.

 • Gondűző falunap Győrsövényházon

  A 27. alkalommal megrendezett győrsövényházi falunapon ottjártunkkor épp egy sramlizenekar muzsikált a háttérben, ezért kicsit jobban oda kellett figyelni a polgármester szavaira.

 • Első helyen végeztek a kapuvári dalosok

  A 2009 óta működő kapuvári Hajnalcsillag Dalkör fellépéseivel sikert sikerre halmoz, legutóbb az országos „Ki mit tud?” vetélkedőn értek el kiváló eredményt.

 • Elsősök az iskolapadban

  A pedagógusoknak néhány hét áll a rendelkezésre ahhoz, hogy megfigyeljék az újonnan beiratkozott nebulók beszédkészségét, szókincsét.

 • Megkezdte szolgálatát az új beledi lelkész

  A beledi evangélikus gyülekezet augusztus 15-én értesült arról, hogy elfogadták a másfél évvel ezelőtt beadott pályázatukat.