Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kettős ünnepség a kegyeleti szolgáltatások jegyében

Németh Csóka Gábor alpolgármester jelezte, hogy az összejövetelen nemcsak a temetkezési vállalat megalakulására emlékeztek, hanem átadták a város szempontjából meghatározó, 596 millió forintos beruházás első objektumát. A lakosság az eddigiektől teljesen eltérő körülmények között veheti igénybe a kegyeleti szolgáltatást, hiszen megújult a Szent Kereszt köztemető kiszolgáló helyisége, a dolgozók pedig a korszerű, 21.századi igényeknek megfelelő kirendeltségen teljesíthetik feladataikat.
- A vállalat az elmúlt időszakot kisebb-nagyobb áldozatokkal élte meg, alkalmazkodva a megváltozott jogi és gazdasági viszonyokhoz - jegyezte meg elöljáróban Abdai Imre, a csornai kirendeltség vezetője.  Hatvan évvel ezelőtt a Győr-Sopron Megyei Tanács Végrehajtó Bizottsága temetkezési vállalatot alapított, ezzel jogilag is létrejött a kegyeleti szolgáltatást kínáló szervezet. A vállalat gazdasági társasággá történő átalakulása előtt fontosnak tartották, hogy az egykori név, a “Jószív”, visszakerüljön a köztudatba, mely mindenkor a segélyezést és a végtisztesség megadását jelentette.  A dolgozók türelemmel, a szolgáltatást el nem hanyagolva vették tudomásul a cégnél bekövetkező átalakulást - hangsúlyozta dr. Ladocsy Géza, a “Jószív” Temetkezési Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.ügyvezetője. Az átmeneti években ugyan nem volt felhőtlen a gazdasági helyzet, de alapvetően  eredményesnek mondható - hangzott a felszólalásban. A temetkezési szolgáltatások teljes körű, zavartalan lebonyolítása, a temetők gondozottsága, rendje, hozzá tartozik a társadalmi közérzet alakításához, a lakosság hangulatát minden időszakban nagyban befolyásolja.
Beküldés dátuma: 2011. 01. 19.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Állandóság és megújulás a 16. alkalommal megrendezett beledi pünkösdi fesztiválon

  Beled polgármestere szerint a hosszú idő óta népszerű rendezvényt két dolog biztosan pozitív irányba befolyásol: az egyik, hogy jól kiválasztott állandó időponthoz kötődjön, a másik pedig az, hogy időnként meg tudjon újulni, s nemcsak a változatosság miatt, hanem az észszerűség, szükségszerűség elve mentén is.

 • Creative Chef: Apa és lánya jól kifőzték

  – Meg sem próbálom utánozni, mert nem tudnám megcsinálni ugyanilyenre, rosszabbra meg nincs értelme – mondta Nagy Ottó, miután közös főzésbe kezdett lányával Eszterrel.

 • Pörögnek az események Kapuváron

  Hámori György nyári eleji interjújában nemcsak a legutóbb rendezett városi programoktól beszélt, hanem arra is felhívta a figyelmet, hogy milyen önerős beruházások várhatóak még a közeljövőben.

 • A sportra alapozza jövőjét az országos dobogós helyezést elért kapuvári atléta

  Varga Milán, az országos atlétikai verseny harmadik helyezettje az eddigieknél is magasabb szinten szeretné folytatni az atlétikát, így ennek megfelelően választotta ki a középiskolát.

 • Minibölcsődét avattak Farádon

  Farádon vidám gyerekzsivaj tölti be az egykor némaságra ítélt, lakatlan házat. Egyelőre minibölcsőde működik a felújított épületben, de idővel akár még több kislány és kisfiú népesítheti be a helyiségeket.