Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kettős ünnepség a kegyeleti szolgáltatások jegyében

Németh Csóka Gábor alpolgármester jelezte, hogy az összejövetelen nemcsak a temetkezési vállalat megalakulására emlékeztek, hanem átadták a város szempontjából meghatározó, 596 millió forintos beruházás első objektumát. A lakosság az eddigiektől teljesen eltérő körülmények között veheti igénybe a kegyeleti szolgáltatást, hiszen megújult a Szent Kereszt köztemető kiszolgáló helyisége, a dolgozók pedig a korszerű, 21.századi igényeknek megfelelő kirendeltségen teljesíthetik feladataikat.
- A vállalat az elmúlt időszakot kisebb-nagyobb áldozatokkal élte meg, alkalmazkodva a megváltozott jogi és gazdasági viszonyokhoz - jegyezte meg elöljáróban Abdai Imre, a csornai kirendeltség vezetője.  Hatvan évvel ezelőtt a Győr-Sopron Megyei Tanács Végrehajtó Bizottsága temetkezési vállalatot alapított, ezzel jogilag is létrejött a kegyeleti szolgáltatást kínáló szervezet. A vállalat gazdasági társasággá történő átalakulása előtt fontosnak tartották, hogy az egykori név, a “Jószív”, visszakerüljön a köztudatba, mely mindenkor a segélyezést és a végtisztesség megadását jelentette.  A dolgozók türelemmel, a szolgáltatást el nem hanyagolva vették tudomásul a cégnél bekövetkező átalakulást - hangsúlyozta dr. Ladocsy Géza, a “Jószív” Temetkezési Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.ügyvezetője. Az átmeneti években ugyan nem volt felhőtlen a gazdasági helyzet, de alapvetően  eredményesnek mondható - hangzott a felszólalásban. A temetkezési szolgáltatások teljes körű, zavartalan lebonyolítása, a temetők gondozottsága, rendje, hozzá tartozik a társadalmi közérzet alakításához, a lakosság hangulatát minden időszakban nagyban befolyásolja.
Beküldés dátuma: 2011. 01. 19.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.