Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Kapuvár kísérletet tesz a természetes gyógymódok elfogadására

A rábaközi településen felkészülten várták a kínai lépték szerint is nagynak számító Hubei tartomány küldöttségét. A tárgyalófelek az egészségiparban való együttműködést készítették elő.

Másodízben járt Kapuváron a kínai Hubei tartomány delegációja – számolt be televíziónknak Hámori György. A Kína középső részén elhelyezkedő 60 millió lakosú tartománnyal a megyei önkormányzat vette fel először a kapcsolatot. Ensi város polgármestere, valamint Hámori György szándéknyilatkozatot írt alá a további együttműködés megalapozására. Kína legnagyobb teaültetvényével rendelkező település, és környéke nagyon fejlett gyógyászati iparral rendelkeznek. A tárgyalófelet a kapuvári szénsavgázas kezelés érdekli, ezért a közeljövőben orvosdelegációt fognak küldeni a Lumniczer Sándor Kórházba. Hámori György az egészségiparban lát együttműködési lehetőséget Kínával: a  keleti orvoslást ötvöznék a hazaival. A természetes gyógymódok elfogadására az egészségbiztosítási pénztár  jelentené a garanciát. Kapuvár a szállodaépítést sem tartja kizártnak, ahol nyugat

Beküldés dátuma: 2014. 09. 29.

Kapcsolódó hírek

  • Kerékpáros pumpapálya Kapuváron

    Kapuvár Városi Önkormányzat pályázatot nyújtott be az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ által meghirdetett Országos Bringapark Program 2022.

További hírek

DANUBIUS play