Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Jövőre a legjobbak lesznek!

A csornai Csukásban érettségizett, és a győri Apáczai Csere János Kar idegenforgalmi szakmenedzser szakán végzett Csóka Dániel színes egyéniség, mert szakirányultsága és szabadidős elfoglaltsága egyaránt sokrétűségéről tanúskodik. A soproni Nyugat-magyarországi Egyetem első évfolyamos faipari mérnök hallgatója szívesen áldozza idejét a horgászatnak, a motorozásnak, és nem utolsó sorban a testépítésnek. A huszonegy esztendős fiatal nyolcadikas kora óta hódol a sportnak, s négy éve intenzívebben. Kipróbálta az atlétikát, a futballt és a kézilabdát, de mint mondta, a kondizásnál ragadt le.
A Kárpát-medence magyarlakta településeinek részvételével rendezett virtusvetélkedőt a belediek komolyan veszik, ezért az eszközök egy részét maguk állítják elő. A felkészüléshez elengedhetetlen a közös gyakorlás, melyet Csóka Dániel szerint nem is olyan egyszerű megszervezni, mert sokan, sokfélével foglalkoznak, de a csapat kemény magját a beledi Delta Testépítő Klub tagjai alkotják. – Elsődleges célunk, hogy ne sérüljön meg senki, s mindamellett, hogy jól érezzük magunkat, a lehető legnagyobb teljesítményt produkáljuk a versenyeken – fogalmazott a testépítő. Az idei országos bajnokságon szintén olyan feladatok szerepeltek, amelyek igénybe vették a résztvevők erejét és fürgeségét, valamint kombináltan a gyorsaságot és az acélosságot. Az elődöntőhöz képest Perkátán újdonságot jelentett a 20 kilogrammos hordó megtartása, valamint az időre történő gátépítés. A férfiak versenyén a belediek a második helyen végeztek, melyet Csóka Dániel így értékelt: Maximálisan elégedett a fiúkkal, akiken látszott, hogy győzni szeretnének, és ezért meg is tettek minden tőlük telhetőt. A szoros megmérettetés utolsó napján rendezett váltószám döntötte el a rangsort: Beled a második helyre szorult, de a versenyzők egy cseppet sem csüggednek és várják az újabb vállalkozó szellemű résztvevőket a tizenegynéhány fős csapatba. – Jövőre biztosan elsők leszünk! – jelentette ki a hamarosan többdiplomás, hazai gyakorlat után külföldre kacsingató faipari mérnök jelölt.
Beküldés dátuma: 1970. 01. 01.

Kapcsolódó hírek

 • Tárgyi emlékek, festmények a Beledi Pünkösdi Fesztivál idején

  Eleink tisztelték a természetet, ismerték annak rendjét, megfigyeléseikkel megjósolták a várható időt, vagy milyen lesz az adott év termése – ezekkel a szavakkal ajánlotta az érdeklődők figyelmébe Árvai Eszter a pünkösdi fesztivál alkalmából összeállított helytörténeti kiállítást.

További hírek

 • Tárgyi emlékek, festmények a Beledi Pünkösdi Fesztivál idején

  Eleink tisztelték a természetet, ismerték annak rendjét, megfigyeléseikkel megjósolták a várható időt, vagy milyen lesz az adott év termése – ezekkel a szavakkal ajánlotta az érdeklődők figyelmébe Árvai Eszter a pünkösdi fesztivál alkalmából összeállított helytörténeti kiállítást.

 • Megyei Széchenyi iskolák találkozója Csornán

  1995-ben Kajos László egykori iskolaigazgató, valamint Gecsei Edit nyugalmazott magyartanár kezdeményezésére tartották meg először a Széchenyi nevét felvett intézmények megyei találkozóját, melyet a közösségteremtés, a hagyományápolás, és a kulturális programok megrendezése céljából hozták létre.

 • Széchenyi iskolák évről évre visszatérő rendezvénye

  A Kapuvár Térségi Általános Iskola diákjai és pedagógusai is részt vettek a nagy múltra visszatekintő megyei Széchenyi iskolák találkozóján, melyre 2022-ben Csornán került sor.

 • Több év kihagyás után ismét megrendezték a Beledi Pünkösdi Fesztivált

  A beledi pünkösdi fesztivál intézménnyé nőtte ki magát, ezért az önkormányzatnak nemcsak feladata, hanem kötelezettsége is vigyázni rá, ezért a jövőben is meg fogják rendezni – fogalmazott Major Jenő.

 • Emlékezetes, élményekkel teli gyermeknap Kapuváron

  Színvonalas, látványos, sokféle játékelemet felvonultató gyermeknapot tartottak Kapuváron. A megszokott, közkedvelt programok mellett a szervezők minden évben szolgálnak valami újdonsággal a kicsiknek és a nagyoknak.