Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Jótékony focimérkőzés Horváth Ádám javára

Tavaly derült ki a sajnálatos tény:  Horváth Ádám daganatos betegségben szenved, mely azon túl, hogy megterheli a kicsi szervezetét,  jelentős anyagi terhet ró a családra. A labdarúgók szinte egyként mozdultak meg, hogy valamilyen módon segítsenek bajba jutott társukon, így a bajnokságsorozat végén meghirdették a jótékonysági rangadót, melyen több mint 600 ezer forint gyűlt össze. Kajtár Attila, a Barbacs SE elnöke arról beszélt, hogy Ádám túl van az első tizenkét kezelésen, de sokba kerül az állapotát szinten tartó új gyógyszer alkalmazása, ezért várják a nagylelkű felajánlásokat: Horváth Ádám K & H Bank  10402393 - 86755352 - 82761005


Beküldés dátuma: 2010. 07. 07.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.