Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Itt a farsang, áll a bál

A Csornán működő Kati ruhaszalon tulajdonosa régóta készít jelmezeket a farsangi idényre, és jó öt éve a ruhák széles választékát kínálja a szülőknek és a velük együtt ide látogató gyermekeknek. A konkrét elképzeléssel érkezők sem mennek haza üres kézzel, és ha még fotón is megmutatják a megálmodott ruházatot, a varrodában néhány nap alatt összeállítják az egyedi jelmezeket. A Hello Kitty figuráját kedvelő kicsik teljes egészében kedvencük „bőrébe” bújhatnak, mert a ruhához kiegészítőként a fejfedő is elkészült az idei szezonra. Nagy népszerűségnek örvend az „ördöglányok” jelmeze, s mivel épp kikölcsönözték, Szigeti Katalin ott jártunkkor nem tudta kameránk előtt megmutatni. Aranyhaj csodás öltözete mellé szőke paróka is tartozik, amit szintén szívesen viselnek a gyerekek. Hófehérke ruhája a mesevilágba varázsolja a kislányokat, a fiúk pedig Tini Ninja teknőcként jelenhetnek meg a bálon. Elmaradhatatlan szereplői a farsangi mulatságnak a menyasszonyok, a hastáncos lányok, a hercegnők és a katicabogarak. Idén a fiúk közül nagyon sokan szeretettek volna kisördöggé válni, így az ő kívánságuk is teljesült, de a pókember sem ment ki a divatból. A vadász és a tűzoltó mellett az állatjelmezek is közkedveltek, Zorró legendás alakja pedig karddal vonul fel a táncparkettra.
A Kati ruhaszalon kedvelt darabjai a különböző méretben és színben összeállított zsákfotelok, hiszen a felnőttek és a gyerekek egyaránt használják ezeket a különleges ülőalkalmatosságokat. A férfi-női és gyermekruhák méretvétel alapján készülnek, de sokan felkeresik a varrodát cipzárcsere és különböző átalakítások miatt is. A bőráruk, szőnyegek, bútorkárpitok tisztítása és javítása egyaránt keresett szolgáltatás.
Beküldés dátuma: 2013. 02. 13.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Egy éve alakult újjá Kapuvár Város Fúvószenekara

  Az előrevivő céloknak megtartó ereje lehet egy amatőr csapat életében – mondta Kőszegi-Németh József.

 • Import helyett magyar hagyma kerüljön a boltokba

  Családi János a zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozó rábaközi gazdák jelenlegi helyzetét elemezte, de azt is elmondta, hogy milyen jövő várható az ágazatban.

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.