Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Iskolások kerékpáros versenye Kapuváron

Két részből állt az a felső tagozatosok részére megrendezett kerékpáros verseny, melyen direkt erre az alkalomra készített tesztlapot töltöttek ki a diákok, valamint végigmentek a rendőrség munkatársai által kiépített ügyességi pályán. Az időre teljesített szakaszon számolták a hibapontokat.  Aki kevesebbet tévedett, az magasabb végeredménnyel teljesítette a távot, és ehhez adták hozzá az írásbeli feladvány értékét.
Kiss Tibor elmondta, hogy május 8-án Győrben tartják a megyei fordulót, és az onnan továbbjutó fiatalok a döntőben folytathatják a kerékpáros játékot. A kapuvári rendőrkapitányság munkatársa közölte: először figyelmeztetik a városban szabálytalanul közlekedőket, később helyszíni bírságot (3.000 - 20.000 Ft között)alkalmaznak. Ha ez többszöri alkalommal sem hoz eredményt, akkor végső esetben következik a feljelentés. A főhadnagy beszámolt arról is, hogy az április hónapra meghirdetett kerékpáros ellenőrzés során fokozott figyelmet fordítottak a két keréken utazókra.

Beküldés dátuma: 2011. 05. 04.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.