Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Iskolások kerékpáros versenye Kapuváron

Két részből állt az a felső tagozatosok részére megrendezett kerékpáros verseny, melyen direkt erre az alkalomra készített tesztlapot töltöttek ki a diákok, valamint végigmentek a rendőrség munkatársai által kiépített ügyességi pályán. Az időre teljesített szakaszon számolták a hibapontokat.  Aki kevesebbet tévedett, az magasabb végeredménnyel teljesítette a távot, és ehhez adták hozzá az írásbeli feladvány értékét.
Kiss Tibor elmondta, hogy május 8-án Győrben tartják a megyei fordulót, és az onnan továbbjutó fiatalok a döntőben folytathatják a kerékpáros játékot. A kapuvári rendőrkapitányság munkatársa közölte: először figyelmeztetik a városban szabálytalanul közlekedőket, később helyszíni bírságot (3.000 - 20.000 Ft között)alkalmaznak. Ha ez többszöri alkalommal sem hoz eredményt, akkor végső esetben következik a feljelentés. A főhadnagy beszámolt arról is, hogy az április hónapra meghirdetett kerékpáros ellenőrzés során fokozott figyelmet fordítottak a két keréken utazókra.

Beküldés dátuma: 2011. 05. 04.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.