Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Ikrényben található az egyik legmodernebb Győr környéki sportcsarnok

A polgármestertől bizalmat kapott új vezető elmondta, hogy a 2006 augusztusában átadott intézmény az egyik legmodernebb Győr környéki sportcsarnok, ahol 350 ülő- és 400 állóhely várja a vendégeket. A küzdőtér szabvány méretű, és a kézilabda mellett teremlabdarúgásra, kosár-, valamint röplabdára, továbbá teniszre van lehetőség, de ezenkívül bármilyen küzdősportot meg tudnak rendezni. A teremnek kiváló az ízületkímélő borítása, a nagyobb rendezvényekhez igazított,  alkalomszerűen működő büfét pedig jövő esztendőtől folyamatosan nyitva tartanák. A VIP-teremben fogadják a vendégeket, valamint a kisebb konferenciákat is itt rendezik meg. Akár az egész csarnokot is le tudják borítani olyan szőnyeggel, ami alkalmassá teszi kulturális összejövetelek, értekezletek, bálok lebonyolítására.
Horváth György egyik kiemelt feladata a sportcsarnok kihasználtságának növelése. Szándékuk szerint minél többféle sportágnak adnának otthont a nagy teremben. A röplabda és a teremlabdarúgás a leggyakoribb, de interjúnk készítésekor épp kung-fu bajnokság zajlott. Ugyanakkor  rendkívüli népszerűségnek örvendő zumbára is gondoltak, amely az aerobic és a  tánc keveréke.  Hogy a csarnok népszerűbb legyen a helyiek és a kistérség számára, kedvezőbb áron fogják kínálni, azonkívül tervezik a nagyobb győri cégekkel és vállalkozásokkal való kapcsolatfelvételt.
Beküldés dátuma: 2011. 01. 05.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Dr. Németh Miklós a nagy előd méltó utóda szeretne lenni

  Beled új aljegyzőjének az önkormányzati igazgatás teljesen új területet jelent, de szerencséje van, mert dr.

 • A kapuváriak jövő évi ajándéka - 2021-ben birtokba vehetik az új szabadidőparkot

  A barnamezős beruházás olyan elhagyott üzemi területek felújítását  jelenti, mely  alkalmassá teszi az objektumot a korábbiaktól eltérő, más jellegű újrahasznosításra – tájékoztatta a lakosságot Hámori György, aki szerint  hiánypótló fejlesztés lesz a városban a családok kikapcsolódását szolgáló szabadidőpark létesítése.

 • 2021 januárjától tilos a növényi hulladékégetés

  Jelenleg önkormányzati engedélyhez kötött a kerti hulladékégetés, de 2021. január elsejétől hazánk egész területén tilos lesz ez a tevékenység.

 • A Csornai Múzeum épületének titkai

  A csornaiak hajlamosak azt hinni, hogy pontosan ismerik a premontrei prépostság épületét, ahol az ’50-’70-es években járási központ, valamint házasságkötőterem működött, vagy azokból az időkből, amikor 1989 után visszatértek a szerze-tesek a városba – fogalmazott Aszt Ágnes régész-muzeoló-gus, aki Csorna emblematikus épülete előtt állva kezdte is-mertetőjét a Rábaközi Televízió nézőinek.

 • Még gyakoribb fertőtlenítés a beledi iskolakonyhán

  Televíziós forgatásunkkor frankfurti leves és sajtos metélt készült, mellé almát kínáltak az étkezőknek a beledi iskolakonyhán.