Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Ikrényben található az egyik legmodernebb Győr környéki sportcsarnok

A polgármestertől bizalmat kapott új vezető elmondta, hogy a 2006 augusztusában átadott intézmény az egyik legmodernebb Győr környéki sportcsarnok, ahol 350 ülő- és 400 állóhely várja a vendégeket. A küzdőtér szabvány méretű, és a kézilabda mellett teremlabdarúgásra, kosár-, valamint röplabdára, továbbá teniszre van lehetőség, de ezenkívül bármilyen küzdősportot meg tudnak rendezni. A teremnek kiváló az ízületkímélő borítása, a nagyobb rendezvényekhez igazított,  alkalomszerűen működő büfét pedig jövő esztendőtől folyamatosan nyitva tartanák. A VIP-teremben fogadják a vendégeket, valamint a kisebb konferenciákat is itt rendezik meg. Akár az egész csarnokot is le tudják borítani olyan szőnyeggel, ami alkalmassá teszi kulturális összejövetelek, értekezletek, bálok lebonyolítására.
Horváth György egyik kiemelt feladata a sportcsarnok kihasználtságának növelése. Szándékuk szerint minél többféle sportágnak adnának otthont a nagy teremben. A röplabda és a teremlabdarúgás a leggyakoribb, de interjúnk készítésekor épp kung-fu bajnokság zajlott. Ugyanakkor  rendkívüli népszerűségnek örvendő zumbára is gondoltak, amely az aerobic és a  tánc keveréke.  Hogy a csarnok népszerűbb legyen a helyiek és a kistérség számára, kedvezőbb áron fogják kínálni, azonkívül tervezik a nagyobb győri cégekkel és vállalkozásokkal való kapcsolatfelvételt.
Beküldés dátuma: 2011. 01. 05.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.