Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Hívságok nélküli szeretetben nevelkednek a gyermekek

Gazdára találtak az előre elkészített csomagok, miután  a Király-tó Óvoda és Bölcsőde, valamint a Páli Szent Vince Katolikus Óvoda és a társult intézmények képviselői átvették az ajándékokat az alapítványtól. Nem maradtak el a szervezet jókívánságai sem, melyeket a gyermekek szüleinek szántak.
Licskainé Stipkovits Erika kuratóriumi elnök emblémával a kezében  emlékeztetett arra, hogy 2007-ben indult el az alapítvány jótékonysági tevékenysége. Szanati Jánosné intézményvezető hangsúlyozta, hogy a Király-tó Óvoda és Bölcsőde eszközökkel és játékokkal gazdagodott, valamint külsőségeiben is szépült az alapítvány jóvoltából. A 9 telephelyen működő óvodában 71 szakember dolgozik azért, hogy jól érezze magát az a több mint 400 kisgyermek, akiket a felügyeletükre bíztak. A kicsiknek elsősorban gondoskodásra és szeretetre van szüksége - fogalmazott a vezető, majd hozzátette: az óvoda talán képes kompenzálni a nehéz sorba jutott családok gyermekeinek is az érzelmi köteléket. A csemeték életében rendkívül fontos az első hat esztendő, mert addig kell megkapniuk az érzelmi és emberi alapokat.
Beküldés dátuma: 2011. 01. 19.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.