Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Harcsafogó-verseny a babóti horgásztavon

Nagy Zoltán televíziónknak kifejtette: a harcsa ívás után különösen aktív, ezért ilyenkor június táján rendezik a versenyeket. A kicsit borús, enyhén szeles, esős idő még talán növeli is a halak kapási kedvét - mondta az egyesület elnöke. Olyan módszert nem lehet mondani, amely mindenkinek egyformán bejön, más és más technikát alkalmaznak a horgászok. A szárföldiek már rutinos szervezőknek számítanak, hiszen évente több versenyt bhttp://www.molnarkft.hu/kepek/hirek/onyolítanak, és az olajozottan működő  gépezetben mindenkinek megvan a maga szerepe. A harcsafogó-versenyen egyébként bárki részt vehetett a nevezési díj befizetése ellenében, mert nem szabtak egyéb feltételeket. Az első három helyezett számíthatott díjazásra, s amint azt megtudtuk Nagy Zoltántól, a nevezési összeg többszörösét kapta a jól szereplő horgász. A kifogott halak viszont nem jártak ilyen jól, mert a pecások döntöttek a sorsukról, és lehet, hogy többen a kondérban fejezték be pályafutásukat.
Beküldés dátuma: 2010. 07. 14.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Mire számíthatnak a Csukásba jelentkező diákok?

  A végzősöknek 2019. február 15-éig kell leadniuk a jelentkezési  lapokat általános iskolájukban, ahonnét a célintézményekhez továbbítják a kitöltött íveket.

 • Rómában nagyra értékelik a kapuváriak főzőtudományát

  A Rómába utazó kapuvári küldöttség igazi csapatmunkában látott neki az ebédfőzésnek. A könnyfakasztó műveletek alól sem vonhatta ki magát senki: a polgármester a többiekkel együtt  aprította a töménytelen mennyiségű hagymát.

 • 130 éves a rábapordányi tűzoltó egyesület

  Nehéz lenne számszerűsíteni az elmúlt százharminc esztendőben elvégzett tűzoltási feladatokat, de Márkus János megjegyezte, hogy szívből segítettek az embereken.

 • Megemlékezés a doni harcok áldozataira

  A 2012-ben alakult Kapuvári Bográcsos Egyesület főleg gasztronómiai programok szervezésével szerzett magának ismertséget, de nemcsak a konyhaművészetek keltették fel az érdeklődésüket.

 • Megemlékezés a doni katasztrófára

  A 2. magyar hadsereg tragédiája, a volt Szovjetunió területén, a Don folyó mellett embertelen körülmények között elhunytak emléke előtt tisztelegtek Csornán.