Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Harcsafogó-verseny a babóti horgásztavon

Nagy Zoltán televíziónknak kifejtette: a harcsa ívás után különösen aktív, ezért ilyenkor június táján rendezik a versenyeket. A kicsit borús, enyhén szeles, esős idő még talán növeli is a halak kapási kedvét - mondta az egyesület elnöke. Olyan módszert nem lehet mondani, amely mindenkinek egyformán bejön, más és más technikát alkalmaznak a horgászok. A szárföldiek már rutinos szervezőknek számítanak, hiszen évente több versenyt bhttp://www.molnarkft.hu/kepek/hirek/onyolítanak, és az olajozottan működő  gépezetben mindenkinek megvan a maga szerepe. A harcsafogó-versenyen egyébként bárki részt vehetett a nevezési díj befizetése ellenében, mert nem szabtak egyéb feltételeket. Az első három helyezett számíthatott díjazásra, s amint azt megtudtuk Nagy Zoltántól, a nevezési összeg többszörösét kapta a jól szereplő horgász. A kifogott halak viszont nem jártak ilyen jól, mert a pecások döntöttek a sorsukról, és lehet, hogy többen a kondérban fejezték be pályafutásukat.
Beküldés dátuma: 2010. 07. 14.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.