Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Gyönyörű látványt nyújt a kapuvári termál és lakópark környezete

Évente 30 ezer növényt ültetnek el a szakemberek a kertbe. Ősszel az árvácskákat lehetett megtekinteni, a nyári rendezvényt pedig már harmadik alkalommal szervezték meg a holland virágnemesítő céggel közösen. A bemutató első napja a szakmabelieknek tanulságos, az év összes többi napján pedig a fürdő vendégeinek nyújt felejthetetlen élményt a virágarzenál - fejtegette Szücs Kálmán ügyvezető. Szaporítóanyagokra és műtrágya-forgalmazásra szakosodott cégek képviselői tartottak tíz-tízperces előadást az érdeklődőknek - tudtuk meg a kertészet vezetőjétől -, amit az idei és a korábbi esztendők sikeres  növényfajtáinak megtekintése követett. A másfél-kétórás bejárás alatt elhangoztak azok a tapasztalatok, amelyek a termesztőknél és a felhasználóknál jelentkeztek.
Hogy Szücs Kálmán otthonát milyen színes növény díszíti, felesége dönti el, aki azért meghallgatja férje szakmai jó tanácsait. A kapuvári strandra látogatók pedig minden gond nélkül  gyönyörködhetnek a közterületen lévő virágkompozíciókban.
Beküldés dátuma: 2010. 07. 28.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.