Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Gyönyörű látványt nyújt a kapuvári termál és lakópark környezete

Évente 30 ezer növényt ültetnek el a szakemberek a kertbe. Ősszel az árvácskákat lehetett megtekinteni, a nyári rendezvényt pedig már harmadik alkalommal szervezték meg a holland virágnemesítő céggel közösen. A bemutató első napja a szakmabelieknek tanulságos, az év összes többi napján pedig a fürdő vendégeinek nyújt felejthetetlen élményt a virágarzenál - fejtegette Szücs Kálmán ügyvezető. Szaporítóanyagokra és műtrágya-forgalmazásra szakosodott cégek képviselői tartottak tíz-tízperces előadást az érdeklődőknek - tudtuk meg a kertészet vezetőjétől -, amit az idei és a korábbi esztendők sikeres  növényfajtáinak megtekintése követett. A másfél-kétórás bejárás alatt elhangoztak azok a tapasztalatok, amelyek a termesztőknél és a felhasználóknál jelentkeztek.
Hogy Szücs Kálmán otthonát milyen színes növény díszíti, felesége dönti el, aki azért meghallgatja férje szakmai jó tanácsait. A kapuvári strandra látogatók pedig minden gond nélkül  gyönyörködhetnek a közterületen lévő virágkompozíciókban.
Beküldés dátuma: 2010. 07. 28.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Állandóság és megújulás a 16. alkalommal megrendezett beledi pünkösdi fesztiválon

  Beled polgármestere szerint a hosszú idő óta népszerű rendezvényt két dolog biztosan pozitív irányba befolyásol: az egyik, hogy jól kiválasztott állandó időponthoz kötődjön, a másik pedig az, hogy időnként meg tudjon újulni, s nemcsak a változatosság miatt, hanem az észszerűség, szükségszerűség elve mentén is.

 • Creative Chef: Apa és lánya jól kifőzték

  – Meg sem próbálom utánozni, mert nem tudnám megcsinálni ugyanilyenre, rosszabbra meg nincs értelme – mondta Nagy Ottó, miután közös főzésbe kezdett lányával Eszterrel.

 • Pörögnek az események Kapuváron

  Hámori György nyári eleji interjújában nemcsak a legutóbb rendezett városi programoktól beszélt, hanem arra is felhívta a figyelmet, hogy milyen önerős beruházások várhatóak még a közeljövőben.

 • A sportra alapozza jövőjét az országos dobogós helyezést elért kapuvári atléta

  Varga Milán, az országos atlétikai verseny harmadik helyezettje az eddigieknél is magasabb szinten szeretné folytatni az atlétikát, így ennek megfelelően választotta ki a középiskolát.

 • Minibölcsődét avattak Farádon

  Farádon vidám gyerekzsivaj tölti be az egykor némaságra ítélt, lakatlan házat. Egyelőre minibölcsőde működik a felújított épületben, de idővel akár még több kislány és kisfiú népesítheti be a helyiségeket.