Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Gyönyörű látványt nyújt a kapuvári termál és lakópark környezete

Évente 30 ezer növényt ültetnek el a szakemberek a kertbe. Ősszel az árvácskákat lehetett megtekinteni, a nyári rendezvényt pedig már harmadik alkalommal szervezték meg a holland virágnemesítő céggel közösen. A bemutató első napja a szakmabelieknek tanulságos, az év összes többi napján pedig a fürdő vendégeinek nyújt felejthetetlen élményt a virágarzenál - fejtegette Szücs Kálmán ügyvezető. Szaporítóanyagokra és műtrágya-forgalmazásra szakosodott cégek képviselői tartottak tíz-tízperces előadást az érdeklődőknek - tudtuk meg a kertészet vezetőjétől -, amit az idei és a korábbi esztendők sikeres  növényfajtáinak megtekintése követett. A másfél-kétórás bejárás alatt elhangoztak azok a tapasztalatok, amelyek a termesztőknél és a felhasználóknál jelentkeztek.
Hogy Szücs Kálmán otthonát milyen színes növény díszíti, felesége dönti el, aki azért meghallgatja férje szakmai jó tanácsait. A kapuvári strandra látogatók pedig minden gond nélkül  gyönyörködhetnek a közterületen lévő virágkompozíciókban.
Beküldés dátuma: 2010. 07. 28.

Kapcsolódó hírek

  • Idén húszéves a csornai kung fu iskola

    Cser Istvánt az idei versenyszezon kellős közepén szólaltattuk meg. Az edző elmondta, hogy a Csornán megrendezésre kerülő stílusbajnokságon a mosonmagyarvári, a budapesti, a keszthelyi, a szegedi a dunaújvárosi, a szombathelyi, a pécsi, illetve a győri iskola versenyzői vettek részt.

További hírek