Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Gyermek focisták Rábatamásiban

A harmadik forduló első korcsoportjában a csornai Rákóczi, a kónyi, a mihályi és a szanyi általános iskola, a második kategóriában pedig szintén a rákóczisok, valamint szanyiak és a kónyiak játszottak, s ezenkívül a csornai Széchenyi diákjai. A Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség második esztendeje szervezi a rangadósorozatot körzeti, megyei és országos fordulóra bontva - tudtuk meg Varga Tivadartól. A meccsek után felállt a rangsor: az első korcsoportból a csornai Rákóczi, a másodikból pedig a Széchenyi-iskola csapata szerzett pontelőnyt, és jutott tovább a megyei döntőbe. A szervezők szándéka szerint a torna arról szól, hogy a gyerekek megkedveljék a labdarúgást, és ezáltal megújulhat a magyar foci. Az ügyesebb játékosoknak meg lesz az esélye arra, hogy egyesületi színekben folytassák a mérkőzéseket.
Szalai Attila, a csornaiak csapatkapitánya örömmel fogadta érdeklődésünket. Lelkesen válaszolt arra a kérdésre, hogy mióta rúgja a bőrt. - Öt éves korom óta futballozok a CSSE-n. Attila a mostani rangadón a Széchenyit erősítette. A jól szervezett csapattal három esztendeje focizik, s társai összjátékával abszolút elégedett. A kis csatár izgalmas mérkőzéseken van túl csapatával. A Cristiano Ronaldot példaképéül választó Attila elmondta, hogy miért lett belőle csatár: - Mert technikás játékos vagyok és jó góllövő. A csornai focista családjával együtt várja a focivébét, s azt is elárulta, hogy a portugáloknak szurkol. 
Varga Dávid, a Rákóczi csapatkapitánya az éremosztó után állt kameránk elé. A az ifjú csatár eszmélése óta szereti a labdát, iskolájában és a városi sportegyesületben is játszik. Dávid elégedett a fiúk teljesítményével, s szerinte a védelem és a csapat összeállítása is kielégítő. Apukájával az angol és a spanyol focistáknak szorít a közelgő világbajnokságon. Beküldés dátuma: 1970. 01. 01.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.