Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Futópálya a szili iskolásoknak

Interjúnk készítésekor is rótták a köröket a diákok a szili általános iskola futópályáján. Németh Szabolcs szerint a testnevelők álma valósult meg a kézisek birodalmával és a köré épített pályával, amelyet az önkormányzat saját erőből valósított meg. A minden igényt kielégítő szabadtéri, gumitégla borítású edzőhely  sok más sporttevékenységre is alkalmas. Mivel a terület adott volt, mindössze 125 méter hosszú salakos futópályát építhettek, de ennek is  nagyon örülnek, mert nem a betonos  úttesten kell a tanulóknak teljesíteni a Cooper-tesztet. Hogyan tovább? Milyen álmokat dédelget még az oktatási intézmény?  Németh Szabolcs akkor tudná elképzelni egy uszoda megépítését, ha esetleg körzeti iskolaként működnének, de ez egyelőre tényleg csak a vágyak szintjén szerepel.
Beküldés dátuma: 2010. 11. 10.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.