Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Fotóival a természet rejtett „arcát” mutatja be

A szakmai zsűri hetvennyolc alkotást, köztük a beledi Molnár István, valamint fia fotóját találta méltónak arra, hogy a nagyközönség is láthassa a nagykanizsai művelődési köpont bemutatótermében.

A Zalaerdő Zrt. által „Őszi erdő” címmel kiírt fotópályázatán riportalanyunk kisebbik fia, Molnár Szilárd az első díjat, az apa, Molnár István pedig a harmadik helyet szerezte meg. A nagy érdeklődésre számot tartó pályázatra több mint ezerháromszáz kép érkezett. A pályaműveket háromszáztizenöt alkotó készítette, ami jelzi a pályázat rangját a fotós körökben.

– Egyre kultúrcentrikusabbak és populárisabbak ezek a kiállítások, tehát kezdenek túlnőni azon a szűk szakmai rétegen, amelynek általában felkeltik az érdeklődését. Rengeteg civil látogatója volt a bemutatónak – mondta Molnár István.
Fiatalabb Molnár az „Őszi miniatűr” című képével jutott az első helyre, Molnár István pedig egy ausztriai vízesésnél készült „Erdő mélyén” című fotójával szerezte meg a képzeletbeli dobogó harmadik helyét. A természetkedvelő fotós szerint az embereket főleg az érdekelte, hogy mivel érte el, vagyis minek köszönhető a pályamű különleges, szürrealisztikusnak ható színvilága. Molnár István egy októberi napon korán, fél hat körül indult a szabadba, ahol állványról, kb. harminc másodperces záridővel örökítette meg a látványt. A beledi alkotó kedveli az extrémi körülményeket, és a hétköznapi viszonyoktól eltérő módon mutatja be a természetet. A Molnár István által vezetett beledi fotóklubban is megkezdődött a munka, hiszen a tavasz is rengeteg megörökítendő témát tartogat.

Beküldés dátuma: 2017. 05. 09.

Kapcsolódó hírek

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.