Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Felülmúlták eddigi eredményüket a rákóczis focisták

A Fonyódligeten megrendezett diákolimpia I.korcsoportos országos döntőjén III.helyezést ért el a csornai Rákóczi-iskola focicsapata. Ebből a korosztályból országosan 395, a megyében 34, a körzetben pedig 4 csapat vetélkedett egymással. Helyben a legnehezebb ellenfélnek a csornai Széchenyi, megyei szinten pedig a győri Kölcsey-iskola, valamint a Szabadhegyi Közoktatási Központ labdarúgói bizonyultak. A Somogy megyei gyermektáborban a 19 megye és a főváros győztes csapataival mérték össze erejüket. A csoportelsők bejutottak az első nyolc közé, a többiek pedig körmérkőzéseket játszottak a további helyezésekért. Varga Zoltán felkészítő tanár elmondta: a budapesti Etalon Általános és Sportiskolával döntetlent játszottak, a nyíregyháziakkal szemben 1:0-ra győztek, a bonyhádiakat 3:0-ra, a körmendieket pedig 2:1-re verték ki. A másnapi egyenes kieséses rangadón a döntőbe jutásért Kalocsa csapatával mérkőztek meg. A 2:1-es vezetés után az utolsó másodpercben egyenlített az ellenfél, és a büntetőket követően a csornai gyerekek alulmaradtak. A rákóczis tanulók nem omlottak össze az eredménytől, és 7:0-ra legyőzték a tiszaújvárosiakat, így meglett a harmadik hely. Az I.korcsoport negyedszer vett részt az országos versenyeken, s eddig a kilencedik volt a legjobb helyezésük, amit idén sikerül felülmúlniuk. A testnevelő köszönetet mondott a szülőknek a támogatásért.
Beküldés dátuma: 2011. 07. 13.

Kapcsolódó hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

További hírek

 • Felajánlásból zöldítik a várost

  A beledi lakosság mélységes felháborodását keltette nemrég az energiaszolgáltató villamos vezetékeinek megóvása érdekében indított fanyesési akció.

 • Mozgalmas élet Vásárosfaluban

  Vásárosfalu önkormányzata lehetőségeihez képest jelentős összeggel támogatja a civileket, de nagy segítséget jelent a személyi jövedelemadó 1 százalékának felajánlásából befolyt összeg is.

 • A kónyiak óvják egészségüket

  Száznál több érdeklődő kísérte figyelemmel az idén megrendezett kónyi egészségnapot. A szakemberek örülnek annak, hogy az emberek egyre tudatosabban ügyelnek testi és lelki épségük megőrzésére.

 • Őszinte beszédre vágynak a csalódott emberek

  Szél Bernadett ígérete szerint 2018 áprilisában nemcsak kormányváltásra, hanem valódi rendszerváltásra készülhet az ország, amennyiben az LMP megkapja a szükséges számú szavazatokat.

 • A cél világos: továbbra se kelljen befogadni illegális migránsokat Magyarországra

  A több mint 1,7 millió aláírás megkérdőjelezhetetlenné teszi a kormány álláspontját: hazánk nem ért egyet Brüsszel migránsok betelepítésére vonatkozó tervével.