Aktuális televízió, újság, rádió és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hallgasd a Rábaköz Rádiót online a weboldalunkon!

Felavatták a Csornai Sportegyesület új műfüves pályáját

Tíz évvel ezelőtt készült el Csorna nagy műfüves pályája, három éve felújították a nagy füves pályát, nemrég pedig átadták a 20 x 40 méteres új műfüves pályát, mely önrész nélkül, száz százalékban TAO-támogatásból valósult meg.

Családi János az avatóünnepségen elmondta, hogy a műfüvet nem gumigranulátummal, hanem sokkal környezetbarátabb anyaggal, parafával töltötték fel. A CSSE elnöke hiánypótlónak nevezte a beruházást, mert nagyon sokan fociznak az egyesület berkein belül. Családi János abban bízik, hogy a pálya a helyiek gondoskodásának köszönhetően több évig fogja szolgálni a sportéletet, ezen belül a labdarúgást. Az avatóünnepségen elhangzott: Változás történt a körzetközpont szakmai irányításában, mert október 1-jétől Varga Péter a felnőtt csapat vezetőedzője lett, ezért helyette Varga László végzi az ezzel járó feladatokat. Az energiaválság miatt sorra zárnak be a tornatermek, ezért a kézilabdások is az új pályát fogják használni – tette hozzá, majd megköszönte Horváth Lászlónak a szakmai támogatást. Az MLSZ Győr-Moson-Sopron megyei igazgatóságának vezetője apai nagyapja csornai származása révén is elkötelezett a csornai sport iránt, ezenkívül kétszer két évig edzősködött a településen. Horváth László azt ígérte, hogy a későbbiekben is megad minden segítséget a Csornai Sportegyesületnek.
Major András a kicsi sportegyesületek iránti tiszteletéről beszélt, mert véleménye szerint nélkülük még olimpiai bajnokok és válogatott sportolók sem léteznének Magyarországon. A CSSE sokat fejlődött az elmúlt időszakban, folyamatosan fejlődik az infrastruktúrája, épül-szépül a pálya, a lelátó és a következő sportberuházások helyszínei is megvannak, melyek remélhetőleg minél előbb célba fognak érni. Csorna alpolgármestere szerint az a legfontosabb, hogy a kicsik és a nagyok szívesen sportoljanak a CSSE-nél, az önkormányzat pedig megteremti az ehhez szükséges feltételeket.

Beküldés dátuma: 2022. 11. 14.

Kapcsolódó hírek

További hírek