Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Farád felújított tűzoltójárműve

Felkészült tűzoltókra van szüksége az önkéntes egyesületeknek, ezért az újoncok  automatikusan részt vettek a legutóbbi  oktatáson, aki viszont már korábban teljesítette, az mentesült a negyven órás tanfolyam alól.
A témával kapcsolatban megszólalt Baán Zoltán is, aki 1996 óta tagja a farádi önkéntes tűzoltóegyesületnek, közel hat esztendeje pedig betölti a parancsnokhelyettesi funkciót. Amennyiben baj van, a csornai parancsnoksághoz tartozó farádi állományt négy településhez riaszthatják. - Idén tűzesethez nem vonultunk, télen műszaki mentés volt a falu határában - mondta a parancsnokhelyettes. Sok önkéntes egyesület örülne, ha olyan járművel rendelkezne, mint amilyen a farádiaknak van - jegyezte meg a riportalany. A 300 ezer forintból felújított 6550 cm3-s, 125 LE-s Ifa alapban kb. 2000 liter víz és 500 liter habképző szer szállítására képes, de utóbbi tartályába szintén a folyékony halmazállapotú anyagot töltik. Az 1800-as fordulatszámú szivattyú pedig 2200 liter/perc teljesítményre képes.
Beküldés dátuma: 2010. 11. 24.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.