Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Falunapi sokadalom Szárföldön

A szárföldi hölgyek délelőtt felmentést kaptak a főzés alól, ezért inkább lejátszottak egy focimérkőzést. Horváth Ferenc polgármester arról tájékoztatott, hogy sok érdeklődőt vonzott a csornai és kapuvári kutyaiskola bemutatója. A tó építése szinte még be sem fejeződött, ennek ellenére a hajómodellezők hatásos bemutatót tartottak a vizen. Helyben élő civilek, vállalkozók álltak neki a gulyásfőzésnek, és a legízletesebb ételeket zsűri bírálta el. Hogy még jobban csússzon a leves, zenére ebédeltek a szárföldiek. Délután a kicsik és a nagyok, az óvodások és a nyugdíjasok adták elő műsoraikat. Őket a kapuvári mazsorettek, valamint a győri Jaffa énekcsoport váltotta fel. Még az esti bál előtt lejátszották azt a meccset, melyen az öregfiúk és az ifjabbak mérték össze erejüket. A falu vezetője lassan megkezdte a bemelegítést a mérkőzésre, majd televíziónknak megemlítette: ezüstérmes lett a szárföldi seniorcsapat. Amennyiben folytatódik a kedvező tendencia, vagyis a tavalyi harmadik helyről idén már a másodikra léptek, jövőre akár bajnokok is lehetnek.Beküldés dátuma: 2010. 07. 21.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Állandóság és megújulás a 16. alkalommal megrendezett beledi pünkösdi fesztiválon

  Beled polgármestere szerint a hosszú idő óta népszerű rendezvényt két dolog biztosan pozitív irányba befolyásol: az egyik, hogy jól kiválasztott állandó időponthoz kötődjön, a másik pedig az, hogy időnként meg tudjon újulni, s nemcsak a változatosság miatt, hanem az észszerűség, szükségszerűség elve mentén is.

 • Creative Chef: Apa és lánya jól kifőzték

  – Meg sem próbálom utánozni, mert nem tudnám megcsinálni ugyanilyenre, rosszabbra meg nincs értelme – mondta Nagy Ottó, miután közös főzésbe kezdett lányával Eszterrel.

 • Pörögnek az események Kapuváron

  Hámori György nyári eleji interjújában nemcsak a legutóbb rendezett városi programoktól beszélt, hanem arra is felhívta a figyelmet, hogy milyen önerős beruházások várhatóak még a közeljövőben.

 • A sportra alapozza jövőjét az országos dobogós helyezést elért kapuvári atléta

  Varga Milán, az országos atlétikai verseny harmadik helyezettje az eddigieknél is magasabb szinten szeretné folytatni az atlétikát, így ennek megfelelően választotta ki a középiskolát.

 • Minibölcsődét avattak Farádon

  Farádon vidám gyerekzsivaj tölti be az egykor némaságra ítélt, lakatlan házat. Egyelőre minibölcsőde működik a felújított épületben, de idővel akár még több kislány és kisfiú népesítheti be a helyiségeket.