Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Falunapi sokadalom Szárföldön

A szárföldi hölgyek délelőtt felmentést kaptak a főzés alól, ezért inkább lejátszottak egy focimérkőzést. Horváth Ferenc polgármester arról tájékoztatott, hogy sok érdeklődőt vonzott a csornai és kapuvári kutyaiskola bemutatója. A tó építése szinte még be sem fejeződött, ennek ellenére a hajómodellezők hatásos bemutatót tartottak a vizen. Helyben élő civilek, vállalkozók álltak neki a gulyásfőzésnek, és a legízletesebb ételeket zsűri bírálta el. Hogy még jobban csússzon a leves, zenére ebédeltek a szárföldiek. Délután a kicsik és a nagyok, az óvodások és a nyugdíjasok adták elő műsoraikat. Őket a kapuvári mazsorettek, valamint a győri Jaffa énekcsoport váltotta fel. Még az esti bál előtt lejátszották azt a meccset, melyen az öregfiúk és az ifjabbak mérték össze erejüket. A falu vezetője lassan megkezdte a bemelegítést a mérkőzésre, majd televíziónknak megemlítette: ezüstérmes lett a szárföldi seniorcsapat. Amennyiben folytatódik a kedvező tendencia, vagyis a tavalyi harmadik helyről idén már a másodikra léptek, jövőre akár bajnokok is lehetnek.Beküldés dátuma: 2010. 07. 21.

Kapcsolódó hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

További hírek

 • Az államtitkár téti látogatása

  – Aki nem szereti a választóit vagy fél az emberektől, ne menjen politikusnak – mondta dr. Kovács Zoltán államtitkár a közvéleményt számtalan témában foglalkoztató,Téten megrendezett eszmecsere előtt.

 • A közéleti szereplők együttműködése nélkül nincs fejlődés

  Optimista becslések szerint még az idén megkezdődhet a Csornától Sopronig tartó gyorsforgalmi út építése.

 • Megújuló városháza és konyha Beledben

  Beled vezetője abban bízik, hogy a nemrég elnyert energetikai célú TOP-os pályázat révén jóval alacsonyabb lesz a városháza és a napközi otthonos konyha villanyszámlája.

 • Rönktolással a barátságért

  Az Óbudai Egyetem székesfehérvári hallgatói idén áprilisban rendezték meg a „Visszatolás 2017" nevű rendezvényt, melynek alkalmából egy faragott obeliszket toltak egészen Sopronig.

 • Magas elismerésben részesült a Hunyadi tanára

  Szilágyiné Polgár Éva a közelmúltban megkapta a Mikola Sándor-díjat. A pedagógusnak az elismerés mellett a legnagyobb örömet a csillogó szemű, lelkesedni tudó tanulók adták az eltelt negyven év alatt.