Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Falunap Osliban

A bográcsban főtt ebédhezvalót is jó korán, már nyolc órakor feltették a tűzre: hal, vad és marhahúsból készült a harapnivaló. Miközben összeforrtak a különböző ízek, a látogatók a kapuvári mentősök bemutatóját tekinthették meg. A délelőtt meglehetősen sportosra sikeredett, ugyanis utcabajnokságot, 11-es rúgó versenyt és számtalan mozgással vegyített programokat szerveztek. A gyerekekre rengeteg elfoglaltság várt: arcfestés, lufihajtogatás és egyéb kicsiknek szánt műsorok. A fiatalok nemcsak szemlélőként vettek részt a falunapon: először az óvodások, majd az iskolások mutatták be produkciójukat. A Dunamocsról érkezett vendégek vidám dalos műsorral örvendeztették meg a helyieket. A repertoárt színesítette a Junior Mozgásstúdió, a Vitnyédi Énekes Lenke Hagyományőrző Néptáncegyüttes és az Osli Vadgesztenye Hagyományőrző Nyugdíjasklub előadása. Az osli származású Varga Zsófia szívből dalolt szülőfalujának, a veszkényi dalkörösök pedig este mutatták be produkciójukat. A kangoo jumps és a konga show profi táncosai különleges hangulatú koreográfiát mutattak be a színpadon. Húsz óra körül Szücs Ákos énekelt a publikumnak, majd Horváth András zenekarával kísért, reggelig tartó bál zárta a falunapi programokat.
Beküldés dátuma: 2013. 07. 31.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Egy éve alakult újjá Kapuvár Város Fúvószenekara

  Az előrevivő céloknak megtartó ereje lehet egy amatőr csapat életében – mondta Kőszegi-Németh József.

 • Import helyett magyar hagyma kerüljön a boltokba

  Családi János a zöldség- és gyümölcstermesztéssel foglalkozó rábaközi gazdák jelenlegi helyzetét elemezte, de azt is elmondta, hogy milyen jövő várható az ágazatban.

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.