Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Evangélikus gyülekezeti nap Csornán

A nyitott programon egyébként nemcsak az egyházközség tagjait látját szívesen, hanem a spontán érdeklődőket is – jegyezte meg Tubán József evangélikus lelkész. Idén a katolikus óvoda pedagógusai bábjátékkal szórakoztatták a kicsiket, Remete László és zenekara pedig operett- és nótaműsorral kedveskedett a felnőtteknek. A bográcsban különféle finom ételek készültek, ezenkívül íjász- és kézművesbemutató egészítette ki a családi napot. A szervezők az esti programba a Metamorfózis koncertjét illesztették be. Rasztovich Miklósné tavaly is jól érezte magát a baráti pikniken, ezért családjával együtt érkezett a gyülekezeti napra. Véleménye szerint nagy szükség van az olyan közösségi programokra, amelyek kicsit megállítják az embereket, akik az étel-ital fogyasztása közben jót beszélgetnek egymással.

Beküldés dátuma: 2011. 07. 06.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Kapuvár egykori focistája irányítja a KSE-t

  Kapuvár focicsapata nyolc éven át játszott az NB III-ban. A KSE vezetője szerint hullámzó teljesítménnyel, de mégis mutattak valami állandóságot a város sportéletében.

 • Kívül-belül megszépült az evangélikus templom

  Beledben április 13-ára Szemerei János, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület püspökének prédikációs szolgálatával hálaadó istentiszteletet terveznek a nemrég felújított evangélikus templomban.

 • A Mi Hazánk Mozgalom szimpatizánstalálkozója Csornán

  A Mi Hazánk Mozgalom egyik politikai konglomerátummal sem társul – jelentette ki Toroczkai László csornai látogatása alkalmával.

 • Erős táncos közösség a Pántlika

  A Pántlika Néptáncegyüttestől és az utánpótlásbázist jelentő Timaffy László Alapfokú Művészetoktatási Intézményből lehetőség szerint valamennyi korosztály képviselteti magát évszaktól függetlenül, egész esztendőn át a különböző kulturális rendezvényeken.

 • Céltudatos karatésok a Castrumban

  A fiatal utánpótlás versenyzők eredményeivel 2018-ban a Castrum a legjobb tíz klub között végzett az országos pontversenyben.