Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Evangélikus gyülekezeti nap Csornán

A nyitott programon egyébként nemcsak az egyházközség tagjait látját szívesen, hanem a spontán érdeklődőket is – jegyezte meg Tubán József evangélikus lelkész. Idén a katolikus óvoda pedagógusai bábjátékkal szórakoztatták a kicsiket, Remete László és zenekara pedig operett- és nótaműsorral kedveskedett a felnőtteknek. A bográcsban különféle finom ételek készültek, ezenkívül íjász- és kézművesbemutató egészítette ki a családi napot. A szervezők az esti programba a Metamorfózis koncertjét illesztették be. Rasztovich Miklósné tavaly is jól érezte magát a baráti pikniken, ezért családjával együtt érkezett a gyülekezeti napra. Véleménye szerint nagy szükség van az olyan közösségi programokra, amelyek kicsit megállítják az embereket, akik az étel-ital fogyasztása közben jót beszélgetnek egymással.

Beküldés dátuma: 2011. 07. 06.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Tanácsadó testület segíti az atya munkáját

  – Jó dolgozni ebben a beledi egyházközségben, csak egy szívfájdalmunk van, hogy kevés a gyerek a szentmiséken.

 • Becsengettek a kapuvári iskolákban

  Az elsősök eleinte csak tizenöt-húsz percig képesek figyelemmel kísérni az órákat, ezért a tanítók sok intenzív mozgást és játékot csempésznek be mindennapjaikba.

 • Sorban újulnak meg Csorna utcái, közterei

  A 2014-ben megalakult csornai képviselő-testület jelenleg a tizenhetedik felújított utcánál tart, és előkészítették a következő két szakasz rendbetételét is.

 • Új igazgató a katolikus intézmény élén

    „Veni Sancte”, azaz Jöjj Szentlélek! imádsággal indult a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskola és Óvoda 2018/2019-es nevelési éve, majd a püspök által celebrált szentmise után ünnepélyes tanévnyitón vettek részt a gyerekek és az intézmény pedagógusai.

 • Megújult környezetben várják a gyerekeket

  Idén ősztől közel hetven gyermeket várnak a beledi óvodába. Sokak által várva várt eseménnyel kezdődik a 2018/19-es nevelési év Beledben, mert a gyerekek és az óvónők végre birtokukba vehetik a felújított óvodát.