Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem
Hirdetés

Enyém a Rábaköz legszebb kertje

Második alkalommal rendezte meg a Vilmos Park Kft. az „Enyém a Rábaköz legszebb kertje” elnevezésű versenyt. A zsűrizésben az önkormányzati cég dolgozónak segítségére volt Gecsei Sándor vállalkozó, valamint Horváth János Zoltánné és Háncs Károly képviselő.

 A 2019-es versenyre Csornán, illetve annak közigazgatási területén lévő saját gondozású kerttel lehetett benevezni. Idén nem első, második és harmadik helyezést állapított meg a zsűri, hanem három különböző kategória szerint rangsorolták a kerteket. A szakemberek örömmel állapították meg, hogy egyre több olyan kert van a városban, ami azt mutatja, a csornaiak törődnek környezetükkel, mert igényesek és szeretik a szépet.

 A kertrészlet kategória nyertese Ács Istvánné lett. A zsűri véleménye szerint kertje arról árulkodik, hogy nemcsak akkor van rendben tartva, ha látogató érkezik, hanem egész éven át gondját viseli a tulajdonos.

 A kiskert kategóriában Tudós Renátát illeti az elismerés, akinek nemcsak az udvara, hanem a ház utca felőli része is szemet gyönyörködtető. A tulajdonos rengeteg gondoskodással és szeretettel ápolja növényeit.

 Pálffy József kertje mindenkinek nagyon tetszett, ezért egyértelmű döntés született: övék a teljes kert kategória díja. A hibátlan udvar és környezete egyszerűen lenyűgöző. A zsűri a család munkáját példaértékűnek nevezte, mellyel az 1500 m2-nyi virágos és gyümölcsös részből álló területet gondozzák.

   

Beküldés dátuma: 2019. 08. 16.

Kapcsolódó hírek

  • Előadás Csornán: Egyéni boldogság időskorban

    Mindig keressük meg az adott nap ajándékát, mely átsegíthet bennünket az időskor nehézségein – javasolta Világosné Rozsonits Erika, aki összefoglalta a Rábaközi Televíziónak a Csornai Írisz Nyugdíjas Egyesületnek tartott „Az időskor boldogsága” című előadását.

További hírek

Hirdetés