Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Dr. Vincze Eszter háziorvos-képviselő a lakosság szolgálatában

A családorvos létéből fakad, hogy napi kapcsolatba kerül az emberekkel, ezért ismeri ügyes-bajos dolgaikat. Dr. Vincze Eszter úgy véli, hogy a többi épviselőhöz képest – másik két testületbe jutott orvostársához hasonlóan – előnyben van, mert sokkal több információval rendelkezik a lakosságról, ezért hatékonyabban képviselheti érdekeiket.

Dr. Vincze Eszternek a 3-as számú választókerület lakói szavaztak bizalmat. A családorvos hivatásánál fogva jobban ismeri a körzetében élők általános gondjait. Ami a szűkebb körnek nehézséget okoz, az jelentheti a városrészek, illetve a települések leginkább megoldandó problémáit – vallja az orvos. Szerinte az embereknek a következő dolgok fájnak leginkább: az elavult útburkolatok, a töredezett járdák.
– Polgármesterünk az előző ciklusból maradt ránk – célzott a képviselő arra, hogy Hámori Györgyöt újból megválasztották, ami lényegesen megkönnyíti a költségvetés megtervezését, hiszen rutinos polgármesterről van szó.
Dr. Vincze Eszter a humán bizottságban kapott munkát, és kíváncsian várja, hogy milyen feladatokkal bízza meg őt a testület. A választópolgárok visszajelzéseit tekinti munkája fokmérőjének.

Beküldés dátuma: 2014. 11. 26.

Kapcsolódó hírek

  • Jövőre még nagyobb tempóra kapcsolnak: folytatódik a mellékutak felújítása

    Több kormányzati ciklus alatt lehet csak rendbe tenni azokat a mellékutakat, amelyek feltétlenül megértek a korszerűsítésre – véli Gyopáros Alpár, aki a térségben élők türelmét kéri, bízva abban, hogy jövő tavasszal újabb felhatalmazást kapnak a választópolgároktól a folytatásra, hisz szeretnének a munka végére érni.

További hírek