Aktuális televízió, újság és internetes hirdetési ajánlatunk Megnézem

Dr. Vincze Eszter háziorvos-képviselő a lakosság szolgálatában

A családorvos létéből fakad, hogy napi kapcsolatba kerül az emberekkel, ezért ismeri ügyes-bajos dolgaikat. Dr. Vincze Eszter úgy véli, hogy a többi épviselőhöz képest – másik két testületbe jutott orvostársához hasonlóan – előnyben van, mert sokkal több információval rendelkezik a lakosságról, ezért hatékonyabban képviselheti érdekeiket.

Dr. Vincze Eszternek a 3-as számú választókerület lakói szavaztak bizalmat. A családorvos hivatásánál fogva jobban ismeri a körzetében élők általános gondjait. Ami a szűkebb körnek nehézséget okoz, az jelentheti a városrészek, illetve a települések leginkább megoldandó problémáit – vallja az orvos. Szerinte az embereknek a következő dolgok fájnak leginkább: az elavult útburkolatok, a töredezett járdák.
– Polgármesterünk az előző ciklusból maradt ránk – célzott a képviselő arra, hogy Hámori Györgyöt újból megválasztották, ami lényegesen megkönnyíti a költségvetés megtervezését, hiszen rutinos polgármesterről van szó.
Dr. Vincze Eszter a humán bizottságban kapott munkát, és kíváncsian várja, hogy milyen feladatokkal bízza meg őt a testület. A választópolgárok visszajelzéseit tekinti munkája fokmérőjének.

Beküldés dátuma: 2014. 11. 26.

Kapcsolódó hírek

További hírek

 • Falusi közösség nincs civil szervezetek nélkül

  Hatalmas értéket képvisel a civil erő, melynek közreműködése nélkül hamar elfelejtődnének hagyományaink, sőt ellátórendszerek kerülnének végveszélybe, de nélküle a sportélet sem lenne olyan, amilyennek megszoktuk és megkedveltük.

 • Friss lendülettel és új vezetővel kezdte meg idei munkáját a nyugdíjasklub

  Csupa szív, lelkes emberek alkotják a beledi „Ezüstfenyő” Nyugdíjasklubot, de tavaly a megszűnés réme fenyegette az összeszokott kis csapatot, mert egyikük sem vállalta az egyesület vezetését, sőt még a városban sem találtak erre megfelelő személyt.

 • I. Rábaközi Farsangi Lovas Karnevál

  Százhuszonhét hátasló, tizenegy fogat és több mint százötven jelmezes vett részt az első alkalommal megrendezett farsangi lovas fesztiválon, mely nemcsak a rábaközieket mozgatta meg: az ország különböző pontjáról érkeztek lovasok, hogy részt vegyenek a téltemető kavalkádon.

 • Értékteremtő időutazás a családfakutatás

  Hazánkban tizennyolc általános és középiskolai tanár kapott arra lehetőséget, hogy idén februárban az ELTE-n tegye közkinccsé módszertani és tudományos eredményeit.

 • Fogászati kezelőegységet adtak át Bágyogszováton

  A fiatalok szívére nem lehet hatni, így később is előfordulhat, hogy szülőfalujukon kívül találja meg őket a szerelem, ezért valamelyik nagyvárosban képzelik el a jövőjüket.